我的收藏
版主
申請
開區
申請

去泰國參加邊間旅行社好呢?

• gdragon 2012-5-25 23:15:03

genevieve 發表於 2012-5-25 22:03
    一分錢一分貨la…咁冇可能三星酒店ge價錢。五星級ge享受…我七月尾自由人去泰國五日,酒店機票都要五千鬆… ...

5千幾係幾多個人啊?

我都係7月尾 , 28號-3號

不過我地慣性提早訂所以平好多好多 , 每年都一定7,8月飛 , 2大2小機票+酒店全包都係$6000
    機票同酒店都係特價時訂
    3晚曼谷NOVOTEL , 3晚芭提雅HOLIDAY INN

• kelvin 2012-5-26 07:03:04

星晨ok wo.

• genevieve 2012-5-26 10:31:54

gdragon 發表於 2012-5-25 23:15
    5千幾係幾多個人啊?

我都係7月尾 , 28號-3號

一條友…我前兩日先訂…: 我即興ge…所以重皮d…

• gdragon 2012-5-26 12:24:15

genevieve 發表於 2012-5-26 10:31
    一條友…我前兩日先訂…: 我即興ge…所以重皮d…

明白

係啊 , 我以家睇D酒店都貴咗好多

• Apple234567 2012-7-1 19:26:27

我都報左EGL吖,睇左好多間都系呢間好少小。

• syncmc 2012-7-5 21:57:01

我訂了7月29去7日,先芭提雅3晚再曼谷3晚,有冇一家大細一齊去食飯玩下呢?我們是一家四口加二位老人家

• 炭燒咖啡 2012-7-17 23:52:57

我都係EGL,開頭都唸自遊行,但佢全程入住五星級酒店,四千幾都可以!

• Fantasy 2012-7-18 17:42:44

泰國住宿選擇最多, 單係曼谷係網上BOOK都已經有過千間選擇
    一個人唔洗就其他人, 要平的住宿好容易, 泰國大把平價住宿, 三百幾起都已經有地點好, 交通方便的獨立房間
    要更平的就只係地點同交通冇咁方便而已, 非獨立房就可以更平啦, 一個人要平跟本就不成問題

• Fantasy 2012-7-18 17:49:11

隨便搵兩間有幾難呢..

$300幾係正市中心 Chit Lom 站
    http://www.agoda.com/asia/thailand/bangkok/golden_house.html

$100 係 SILOM 區的非獨立房
    http://www.agoda.com/asia/thaila ... en_house_silom.html

• stelasn 2012-8-7 10:09:30

egl唔错喔,旧年地震之后去大阪,全程安排非常之满意。

• stelasn 2012-8-7 10:10:11

egl唔错喔,旧年地震之后去大阪,全程安排非常之满意。

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。並遵守特區政府個人資料保護辦公室所公佈的「在互聯網上發佈個人資料的注意事項」.切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com