我的收藏
版主
申請
開區
申請
tontonantony
加入日期:2011-6-20
流動積分:3224
查看 9542 回覆 26
按讚 0 按彈 0

希望各個司機都唔好咁自私....

• 如相那車咁泊到"宅"晒界....叫人地隔離既司機位點樣出呢....而且右邊仲有咁多位剩....其實泊正泊好架車好簡單....就算泊個時唔知...泊好都睇下啦...唉~

0 0
  • flavianet9278 2012-5-8 20:17:46

可能司機經驗淺小

• 洛娜 2012-5-8 23:01:53

佢踩線都仲可以忍..過晒線個d 就真係爆火滾..>"<

• tommy063101 2012-5-9 00:34:27

不過有時澳門街有d車位個角度真係set得好有問題,好難令人唔過界

• tontonantony 2012-5-9 11:57:25

有時我都會過界...只不過我覺得落車之後可以睇一睇....過左界個位真係會阻到人既...咪上車再泊好少少囉....起碼我自己會咁做....

• Syndicate 2012-5-9 14:56:19

遇上呢d情況,佢個倒後鏡要受罪了

• ZzZzZz... 2012-5-9 16:25:45

HI∽∽∽下∽∽∽做個朋友∽∽∽

• hohihi 2012-5-9 17:04:58

tontonantony 發表於 2012-5-9 11:57
    有時我都會過界...只不過我覺得落車之後可以睇一睇....過左界個位真係會阻到人既...咪上車再泊好少少囉.... ...

比個 "讚" 你先~~~

• BELLE 2012-5-9 18:19:29

都你擇界遮,真係技術偏差行为,但当然作為車主泊好車係好应該睇睇有冇问题,泊得唔好就应该泊好先離开,边个high花边个部车都唔多好lor.

• 失憶人 2012-5-9 18:53:35

請輸入內容

• chan2007a 2012-5-9 19:05:46

最右手邊果架都唔係幾好,可能佢只係為左方便落車先咁泊

• gaga1990 2012-5-10 13:12:11

"讚" "讚" "讚" "讚" "讚"

• gabriel.uu 2012-5-10 14:40:09

佢可能睇錯左線, 其實佢右軚都踩住一條線. 可能佢搞錯左 :))))) 哈哈哈

• tontonantony 2012-5-10 14:45:49

其實只要個個都泊完睇下...就唔會有一架車阻另一架車呢種情況....因為如果兩邊都夾住...泊車既都可以選舉唔泊呢個位...但如果係已經位好要出車既話根本無得選擇....趕時間救命真係唔知點算~

• benteng 2012-5-10 14:51:57

試過幾次司機位哥邊俾隔離架車迫到門都開唔到, 要係左邊上車.
    以前架舊車要用車匙開門, 之後先發覺左邊門係壞左, 用車匙都開唔到, 哥次真係激.