我的收藏
版主
申請
開區
申請

新款二合一焗爐面包機...

• weng21 2012-6-11 00:30:36

閒閒的佳之 發表於 2012-5-30 21:26
    隻火牛係咁㗎~~

想問吓你只火牛澳門有冇得賣?香港話冇貸我等緊佢定機呀,宜家剩機要1500重要運費....你有冇平啲的介紹THX~

• 閒閒的佳之 2012-6-11 16:03:18

weng21 發表於 2012-6-11 00:30
    想問吓你只火牛澳門有冇得賣?香港話冇貸我等緊佢定機呀,宜家剩機要1500重要運費....你有冇平 ...

我之前都係朋友幫我訂,聽聞而家好似仲貴咗少少!
    我隻牛牛係响澳門買嘅!
    請收 pm~~

• 小靖 2012-6-14 11:02:29

閒閒的佳之 發表於 2012-6-11 16:03
    我之前都係朋友幫我訂,聽聞而家好似仲貴咗少少!
    我隻牛牛係响澳門買嘅!
    請收 pm~~

請問澳門邊度買牛,幾錢?

• ronnieieong 2012-7-5 11:43:22

MIFFY_LEONG 發表於 2012-5-30 20:13
    司打口李良記電器有售...我無買呀...我買左panasonic部103面包機..

請問你部P仔面包機喺邊個網址有得訂丫, 可否提供資料. 我都想買 返部丫. THX

• MIFFY_LEONG 2012-7-5 13:12:44

ronnieieong 發表於 2012-7-5 11:44
    請問你部P仔面包機喺邊個網址有得訂丫, 可否提供資料. 我都想買 返部丫. THX ...

http://pmst.panasonic.com.tw/fro ... ontent.aspx?id=1258

• MIFFY_LEONG 2012-7-5 13:12:44

ronnieieong 發表於 2012-7-5 11:44
    請問你部P仔面包機喺邊個網址有得訂丫, 可否提供資料. 我都想買 返部丫. THX ...

://pmst.panasonic.com.tw/frontend/product/PSPCcontent.aspx?id=1258

• AngelGirl 2012-7-6 14:27:55

MIFFY_LEONG 發表於 2012-7-5 13:12
    http://pmst.panasonic.com.tw/frontend/product/PSPCcontent.aspx?id=1258

華順有冰皮料賣啦, 佢將吉士粉/冰皮粉分好晒一份份, 好方便

又可以做冰皮月餅啦

• MIFFY_LEONG 2012-7-6 22:36:38

AngelGirl 發表於 2012-7-6 14:27
    華順有冰皮料賣啦, 佢將吉士粉/冰皮粉分好晒一份份, 好方便

又可以做冰皮月餅啦  ...

哦...不過我未整過...好似好難整咁

• MIFFY_LEONG 2012-7-6 22:36:38

AngelGirl 發表於 2012-7-6 14:27

又可以做冰皮月餅啦  ...

• AngelGirl 2012-7-6 23:11:56

MIFFY_LEONG 發表於 2012-7-6 22:36

好易架, 而且自家製造, 新鮮又好味!

• MIFFY_LEONG 2012-7-6 23:46:35

AngelGirl 發表於 2012-7-6 23:11

好LA...咁我買齊料再請教你

• MIFFY_LEONG 2012-7-6 23:46:35

AngelGirl 發表於 2012-7-6 23:11

• AngelGirl 2012-7-7 06:51:04

MIFFY_LEONG 發表於 2012-7-6 23:46

老闆好好人士, 佢一定會教識你點做的.