我的收藏
版主
申請
開區
申請

肥牛火鍋惡行,食物污糟仲連大肚婆都蝦!

• cheeselover 2012-6-16 12:09:42

比多d人知,一齊抵制佢

• 邋遢妮 2012-6-16 18:08:32

mark666 發表於 2012-6-16 11:49
    我發現到一個好有趣的問題...某人(AxxxLxx)的a/c是

註冊時間2012-6-15

明白 明白

• piggy2012 2012-6-16 22:05:44

我發現到一個好有趣的問題...某人(AxxxLxx)的a/c是

I think so too~~~

• AnnaLau 2012-6-16 23:55:11

下,你咪司馬昭lo,我由頭到尾都係講自己意見,無話幫邊個,你的小
    人之心我阻唔到!

• ram@ 2012-6-16 23:59:33

衰左就認,打就企定,新a/c,只回此帖,上線時間等等
    當人傻架?都唔知仲係度撐乜?

我地齊齊罷食個間冷血食市,等佢地去食屎啦!

• mark666 2012-6-17 00:25:25

又有新發現
    某人俾人講完之後,即刻覆其他帖,(回帖內容空泛)
    從你以上動作,更加張自己表露無遺

p.s. 我由頭到尾只講出事實,同我發現到既問題,大家係眼睇同會分析既,唔好當人係傻囉!

• Apple234567 2012-6-17 00:27:02

我一定吾會再去食!服務差!連大肚婆都蝦。

• mark666 2012-6-17 00:39:34

仲有我發現某人既言論同個三個死八婆好似,都係話d雞翼無問題,口徑一致
    從大家回覆看來,e間野早有前科
    (鬧阿公阿婆浪費食物,其實係人地年紀大食唔到,咁到得),
    (中學生食淨一碟,俾佢地鬧到九血淋頭,原來人地無叫過個碟野,咁樣老屈都得)
    (埋單唔找足錢,雖然是幾亳字,佢當自己係渣的士,毫字不設找續)

• SS22SS 2012-6-17 00:46:39

佢話佢同男友坐我旁邊,個晚我旁邊係2個女仔。。。

而我對面係坐左1男1女同埋果個話自己又大肚要生啦係我耳邊大叫的那個50幾歲女人。。

• 為食教主 2012-6-17 01:02:01

3個八婆超賤....人肉佢地....

• Syndicate 2012-6-17 01:04:34

呢間野早幾年食過一次就blacklist左,詳情就無謂多講.反正過左去
    而且之前都有人打過一大篇野投訴過
    http://forum.cyberctm.com/forum/ ... p;extra=&page=1

http://forum.cyberctm.com/forum/ ... 10278683#pid9158710
    但都仲有人去,澳門真奇怪

• mark666 2012-6-17 01:04:53

好!我地發起人肉搜索哥三個八婆,唔好俾d人做左衰野仲咁得戚

• 風鈴草 2012-6-17 01:33:56

AnnaLau 發表於 2012-6-16 03:14
    原來你也在現場,其實我覺得雙方都有沖動,也明白大肚姐姐的多疑,但如果人地一出聲就話你的出品有問題, ...

1 你點肯定人地係多疑?你驗過碟雞翼,肯定冇問題?
    2 你知唔知大肚婆身體比一般人弱,野食唔可以污糟唔可以生?
    3 你話你當時在場,話聽到個男人鬧人八婆,我反而有興趣知,乜你淨係聽到個男人鬧人?咁果三個女人又鬧人咩野?又做左啲咩野?

• 風鈴草 2012-6-17 01:39:30

AnnaLau 發表於 2012-6-16 23:55
    下,你咪司馬昭lo,我由頭到尾都係講自己意見,無話幫邊個,你的小
    人之心我阻唔到! ...

小人果個咪就係你囉!

• ttoommmmyy 2012-6-17 01:42:14

AnnaLau 發表於 2012-6-15 21:00
    其實我當時都同我男朋友係格黎,但我所見ge係個大肚姐姐同個男人一見到d燒烤有白咆就認定哥d係口水,待應已 ...

你話白咆係燒起的現象係會有,但是會在整好一分鍾左右就唔會見到,呢d白咆同口水連白痴都睇得出唔同樣啦,你話係白咆而在場的人都話係口水,我睇你真係好有問題下