我的收藏
版主
申請
開區
申請

肥牛火鍋惡行,食物污糟仲連大肚婆都蝦!

• alex_sio 2012-6-18 09:32:54

果間野我早就唔去食啦,每次食完都會肚(呵).....唔食好過食

• 水仙花 2012-6-18 10:18:57

alex_sio 發表於 2012-6-18 09:32
    果間野我早就唔去食啦,每次食完都會肚(呵).....唔食好過食

咁即係的食物有問題啦..............

• wu_wu_326 2012-6-18 11:21:50

其實我真係十級吾明仲有咁多人走入去食,真係好心痛d人比錢食垃圾,服務差,個杯有浸漂水味,你有無試過你食食下野個d執台阿e叫你幫距煮幾隻雞旦,我就真係試過,真係想番起當時自己真係;(

• horseleek 2012-6-18 11:23:01

嘩,,,好彩冇去過.....但絕對唔會去!!!
    佢地實左太過份了!

• FEDMW 2012-6-18 11:38:25

我 2 年前都去过一次   一次咁大把  

D 态度差 到 無朋友 戈間嘢

真係預咗做一次生意

無第二次幫襯~!!!!!!!!!!!!

• 風鈴草 2012-6-18 12:07:22

wu_wu_326 發表於 2012-6-18 11:21
    其實我真係十級吾明仲有咁多人走入去食,真係好心痛d人比錢食垃圾,服務差,個杯有浸漂水味,你有無試過你 ...

下?有冇搞錯呀?真係聞所未聞囉,熟人就話啫,有乜可能同個唔熟既客提啲咁既要求架!真係過分囉!

• wu_wu_326 2012-6-18 12:24:14

果陣我好似幫距煮左兩三隻(當時我想距地忙到無食飯好心幫下),距分埋比其他人食,距打算再煮多幾隻 d fd話吾好,真係想起當天的我真係on 9 爆呀呀呀

• 冰寒凝雪 2012-6-18 12:56:20

果3個8婆有一個可能係是頭婆!!!佢地咁5休做就汁鬼左佢啦!!!!係度遺害人間!!!

• casaofecak 2012-6-18 15:08:12

Black list 呢間好耐嘞!

• cordelia 2012-6-18 17:16:22

真係太過份,睇到都覺得好嬲,
    如果我在場,我可能會忍唔住出聲,
    唔係人多大聲就啱架,無賴!
    AnnaLau,收皮啦!
    係度做煤仲唔認,做埋曬d鬼祟野

• Ian~ 2012-6-18 17:26:02

大肚婆都蝦咁冇天良,好過份囉!! 好彩我未去過~
    嗰個嘴賤阿嬸話自己就快生得嘛~佢生到我食晒碟雞翼!! 硬膠膠!!

• ciciwong613 2012-6-18 17:55:12

間垃圾野係賈伯樂提督街26號A地鋪
    附近餐廳 有補之林食館, 光輝咖啡, 三俠潮越美食等
    即培正附近,有好多寵物店個條街。
    大家記得唔好去啦

• saava 2012-6-18 18:34:56

用行動去抵制 "隻牛"

• ^鴨仔^ 2012-6-18 19:04:51

upupupup

• flavianet9278 2012-6-18 19:13:26

黑店 黑店 黑店