我的收藏
版主
申請
開區
申請

[遊記] 東南亞, 星, 馬, 泰酒店 ~~快速比較價錢

• koli2752 2013-4-30 16:50:26

有無人知道查汶邊間酒店好介紹 ??? THANKS SUPPORTS

• Bell2012 2013-5-24 14:04:47

caracol 發表於 2012-8-14 16:04
    有網友post wego.com出黎, 我上左,結果出左個間olotel.com HKD$350既房.....我用hotels combine出左最平ago ...

馬來西亞都無GE

• Bell2012 2013-5-24 14:05:10

多謝樓主的分享

• Bell2012 2013-5-24 14:05:38

督督查 發表於 2012-6-30 11:00
    這個也不錯呀
    http://www.tripadvisor.com/

多謝分享

• triptrip 2013-5-25 10:30:01

好貼...

• paper.me 2013-5-26 11:45:44

Thanks So Much~~咁岩9月去泰國曼谷+象島7天~~.好岩駛呀~~你地有冇住過好FREEBACK GE酒店?4星OR BELOW GE.

• caracol 2013-6-3 10:49:03

有網友post wego.com出黎, 我上左,結果出左個間olotel.com HKD$350既房.....我用hotels combine出左最平ago ...

我去到真係冇得住 搞左好耐

• 初戀 2013-6-15 10:14:12

其實,上網訂機票 / 酒店 !
    梗係去知名大網站啦......
    有D唔多出名的旅行網,係...冇錯..... 價錢係平D
    不過 , 你要冒好大風險!

Agoda , hotels.com , tripadvisor....  呢D比較信得過!
    其他D , 我知道係平D , 不過 , 我唔夠膽試!
    始終去旅行講求開心 , 坐飛機去到目的地,
    萬一酒店佢竟然話冇你 BOOKING
    真係乜 MOOD 都冇晒,仲要臨時臨急再搵酒店 , 你話呢??

• bizeter 2013-6-19 00:10:47

我用過olotel.com訂沙巴酒店, 冇問題喎. Beverly Hotel價錢最平.

• flightsdd 2013-8-9 12:10:25

堅方便...thanks

• 烏卒卒 2013-8-19 01:15:48

我用緊Booking.com唔知合唔合你們用,呢個網唔會先收費,因為我之前Agoda訂房,佢地即刻扣數,未到去果日計劃都有可能改變,
    最後要等10-15日先退返錢比我,仲要扣左2百幾手續費,

• flightsdd 2013-9-7 14:40:47

hahaha.. AGODA. 其實口啤一般....我就睇清況用..
    因為不同地區酒店, 價錢都出來都唔同.少少意見

• cheukkin2001hk 2013-9-24 15:27:26

多謝樓主分享, 好用~~真係平過旅行社,  選擇很多~~thanks