我的收藏
版主
申請
開區
申請
faiam
加入日期:2009-7-29
流動積分:244
查看 8856 回覆 18
按讚 0 按彈 0

狗狗寄宿

• 去旅行...狗仔想搵地方寄宿...澳門有冇邊間係專做寵物寄養or邊間寵物店寄養ok架????

0 0
  • 司打口喪B 2012-10-13 12:13:52

犬公館我有接觸過,吾錯.

還有狗友推介慈幼戈邊的DOGGIE,好似都吾錯...

• faiam 2012-10-13 13:09:37

犬公館係架??可5可以比一比地址我??
    不過我隻大狗黎........
    出面寄養好多都係困籠一日籠到黑.....
    我又想有D可以放佢出黎走走ge...5知有冇....

• iris.ip 2012-10-13 15:16:50

你真係要間間問下, 因為有些店唔收大狗, 你可能要話俾個店主知隻狗有幾大, 佢地再考慮收唔收~~
    不過要放出黎走走, 呢個有難度.

• 司打口喪B 2012-10-13 15:29:18

其實講真一句,去得寵物店住宿,肯定係困住佢,最多每日有某個活動時間咁咋喎...

我都搵緊寵物寄宿,都睇左幾間,氹仔在寶龍花園戈間真係幾好,不過好貴呀...

犬公館系白鴿巢行落d,未到鏡湖之前...

• joyfulbaby 2012-10-13 15:53:49

叫朋友去你家代照顧那,去寵物店真係好慘,坐監咁,

• QandCoffee 2012-10-13 16:21:49

穩間好D噶寵物店,朋友靠五住,國庆节我朋友A去旅游将2只猫猫给朋友B照顾,一个星期都五够,第5日猫猫小白死左,第6日另一只五见左,离家出走.朋友A很难过,打又五系.骂又五系.以家重味稳反只猫猫.朋友B话会系屋企边度都五去,结果有两日五系屋企,猫猫就出事.我知道左之后都好難過呀.

• fatponda 2012-10-13 16:50:56

我都想問下有冇寄宿收拉不拉多!! 而且戈d 寄宿大概幾錢一日ga??

• M!nG=] 2012-10-13 18:21:56

Doggi,我家隻8哥仲係戈度,因為屋企裝修,我覺得唔錯,起碼距玩得好開心加上又識到好多狗朋友仔,係慈幼附近,你要打去問下仲有無位阿!上fb打距地個名就有啦!

• joyfulbaby 2012-10-13 18:25:23

QandCoffee 發表於 2012-10-13 16:21
    穩間好D噶寵物店,朋友靠五住,國庆节我朋友A去旅游将2只猫猫给朋友B照顾,一个星期都五够,第5日猫猫小白 ...

緊係搵D靠得住,又有養小動物架哪,
    找D無養開寵物的人,緊係出事哪.跟住就唔識,
    你朋友真係慘,,

• more69 2012-10-14 05:58:19

$160/1晚去dogxlife.住左3晚,無太大感覺,
    有d貴同5係特別好,都係困籠多,夜晚無人理,
    睇cam又黑炆炆,都5知狗仔做緊乜

• joyfulbaby 2012-10-14 15:43:44

嘩,乜而架出面啲住宿咁貴

• k2007 2012-10-15 23:35:01

DOGGI 要幾錢一晚呀?

• sa213147 2012-10-16 00:03:22

我地都送過狗狗去dog x life...
    其實感覺都幾差...只係住咗三晚...
    睇唔到CAM...然後去接佢...全身除咗頭仔之外...
    都係濕GA...有尿漬同便便漬...好心痛...
    MOP230一晚...

• 司打口喪B 2012-10-16 10:16:47

還有大興街戈間MR X 呀,好得人驚...

我朋友番HK兩日,原先佢係去開X公館,但係因為佢地決定番HK好突然,X公館無位,於是我地去左大興街戈間MR x

托左兩晚,第三日我朋友番黎,我去接佢再去湊狗,個身又有蚤口又臭,真係陰公....