我的收藏
版主
申請
開區
申請

婚後分享之結婚前三天被化妝師放飛機

• osoa 2012-10-22 22:54:46

kwkw78 發表於 2012-10-19 13:34
    我之前結婚都係揾CL 化妝,我覺得佢化得好之餘亦非常專業,臨急情況都幫我整到個好sharp ge 髮型進場~態度 ...
    一個咁計教報復心咁强ge 女人,真係好登你丈夫擔心!

其實你話樓主之餘,都無需講以上果D說話..你要樓主體諒人,咁請你都體諒下樓主ge心情.

p.s.:我唔系樓主ge朋友,同CL無任何關係,唔認識任何人士.不過以事論事.
    我明樓主的意思,佢嬲係嬲點解CL唔早點通知,有bb都不是3,5,7日先知嘅事,
    同埋大家溝通時嘅態度問題,+上每個人嘅唸法唔1樣,所以你都冇資格咁話人.

• osoa 2012-10-22 23:00:11

蘇菲亞公主 發表於 2012-10-19 21:25
    完全明白,你一定同CL 好FD,因為人地屋企人未知佢有囍你都知。

現在CL吾岩,你就話新娘子吾岩,原來係C ...

其實我都系路過..越睇越覺得唔對路..
    我唸應該你講中曬。

• osoa 2012-10-22 23:12:05

蘇菲亞公主 發表於 2012-10-22 21:30
    CL 的朋友們,開一堆新開的A/C,第四頁其中一個叫"KiwiOng9", 而樓主叫“Kiwi1226”,又幾有口德呀~大家明 ...

系wor!你唔講應該無人留意到~

其實最後我想問,樓主有冇去消委會投訴呢?

• ami32yeh 2012-10-23 00:48:57

睇左呢個PoSt禁內,他日唔搵CL,唔係因為樓主,而係CL的好朋友,太可怕了

• myIOIO 2012-10-23 01:07:45

終於睇哂d post~~我支持樓主, 一開始睇到樓主第一個post, 我唔知CL 係乜水, 只覺得賠雙訂係應該ge!
    樓主只係將個人經歷分享出黎而已~
    之後睇到大家d 言詞針鋒相對, 本人覺得有人太激進了....甚至是過火, 對樓主同CL 任一方都唔公平~

• myIOIO 2012-10-23 01:13:33

myIOIO 發表於 2012-10-23 01:07
    終於睇哂d post~~我支持樓主, 一開始睇到樓主第一個post, 我唔知CL 係乜水, 只覺得賠雙訂係應該ge!
    樓主只 ...

“只覺得賠雙訂係應該ge!” --- 皆因CL 唔願公開道歉....即使佢搵他人代替, 只是在於其職業道德, 但亦理應賠訂~

• i9366950 2012-10-23 01:49:03

省番2000,做壞自己個朵,蠢

• JMZ 2012-10-23 11:06:58

其實做生意最重要係商譽...
    我真係好想知全名... 唔係影響其他cl就唔好...
    好似cl朋友唔開名都知... 定係澳得一個cl?

• biggappleeee 2012-10-23 14:23:59

請輸入內容

• peng24839 2012-10-23 16:47:55

其實見紅就休息多點啦,2000咪俾番人囉,唔捨得賠錢,當初口頭答應咪可以囉,又要貪心收人訂!收左又唔賠,整個過程只保障自己,消費者完全無保障!!恭喜你有bb!不過因為果2000俾人唱成幾頁,何苦呢?個個支持你的一係結婚用過你,一係你朋友,一係係你自己,講真支持你又如何,都唔會再俾錢你賺!整個事件不關bb事,不要再為bb罵樓主。。。再次恭喜bb快高長大。

• peng24839 2012-10-23 16:49:14

樓主請悄話全名

• millioninter 2012-10-23 19:11:31

可能佢驚賠左1個之後唔做嗰d個個都要佢賠啩…

• kuromi 2012-10-24 16:14:32

support kiwi1226
    一句就夠:將心比己

• loklok88 2012-10-24 17:22:33

我路過既,無聊就睇哂咁多板..

結婚前三日先話唔得, 可能真係健康有問題,

但撻訂賠兩倍是常識吧..

• mmoonn 2012-10-24 21:53:22

我都好想知cl是誰??? 可順便pm我嗎