我的收藏
版主
申請
開區
申請
little's
加入日期:2008-11-15
流動積分:505
查看 304281 回覆 93
按讚 0 按彈 0

澳門最多人喜歡的婚紗攝影 + 一條龍服務 !!?

大家幫幫手諗下.....我而家真係超級迷茫
    單選投票, 共有 504 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • danny839 2012-11-30 07:43:28

大佬/大姐~冇間好咁滯喎...

• frankwonghaha 2012-11-30 11:37:29

有冇自己去睇下D衫同PACKAGE係點? 有冇話要包D咩?
    留意一D雜費, 加加埋都可以好多的. 我見過有D影PRE WEDDING個時咩小道具都無, 要即場幫佢買, 都幾貴....

• little's 2012-11-30 18:39:27

danny839 發表於 2012-11-30 07:43
    大佬/大姐~冇問好咁滯喎...

你意思你呢幾間都唔好??? 咁邊間先係好呀 ??

• little's 2012-11-30 18:45:08

frankwonghaha 發表於 2012-11-30 11:37
    有冇自己去睇下D衫同PACKAGE係點? 有冇話要包D咩?
    留意一D雜費, 加加埋都可以好多的. 我見過有D影PRE WEDD ...

其實本身係諗住一心去現代的,,,,但係上網爬文之後,發覺佢D PAKEAGE 唔係全包...
    景點去路環要加$$1500, 化妝果陣又要買佢D 產品,,,,,,,,唉

• 許願樹 2012-12-1 21:15:28

我都煩緊結婚當日一條龍定分開搵

• little's 2012-12-1 21:42:48

許願樹 發表於 2012-12-1 21:15
    我都煩緊結婚當日一條龍定分開搵

我會簡一條龍!因為方便好多!!如果你分開搵就要做多好多功課!

• frankwonghaha 2012-12-3 14:37:51

little's 發表於 2012-11-30 18:45
    其實本身係諗住一心去現代的,,,,但係上網爬文之後,發覺佢D PAKEAGE 唔係全包...
    景點去路環要加$$1500,  ...

如果仲有時間GE, 可以等下D婚禮SHOW, 會多一D優惠

• 寵壞的baby 2012-12-3 17:17:18

介绍你去一间个人觉得服务好~衫都9成新~价格都ok~~~~angle weding~

• 223 2012-12-5 01:28:06

點解無非常婚禮ge..我揀左佢..一蚊都無加..我覺得間間都係見人見志啫...

• losaiming 2012-12-6 02:34:08

愛琴海都幾好,化妝,衫又靚,推薦一下佢啦...

• ming2011 2012-12-6 11:20:14

223 發表於 2012-12-5 01:28
    點解無非常婚禮ge..我揀左佢..一蚊都無加..我覺得間間都係見人見志啫...

我都係!

• little's 2012-12-9 09:51:38

frankwonghaha 發表於 2012-12-3 14:37
    如果仲有時間GE, 可以等下D婚禮SHOW, 會多一D優惠

請問咁你知唔知澳門下一次婚禮展係幾時呀???

• little's 2012-12-9 09:52:21

223 發表於 2012-12-5 01:28

你意思係澳門非常婚禮定珠海呀??

• rbbrbb 2012-12-9 11:54:44

little's 發表於 2012-12-9 09:51
    請問咁你知唔知澳門下一次婚禮展係幾時呀???

venetian的應該是下年3月