我的收藏
版主
申請
開區
申請

澳門最多人喜歡的婚紗攝影 + 一條龍服務 !!?

• Kevin1214 2012-12-24 11:49:30

我最後搵Angela Wedding既一條龍

• cathykuong 2013-1-4 10:48:52

Angela 如何ga?

• 小蘭 2013-1-10 11:26:30

婚紗攝影HK公司比較好
    但係一條龍就唔係咁好喇,好多人以為好抵,其實好唔抵
    你比MOP價錢,化妝請個內地既過黎,當然內地化妝師無問題
    但係比MOP價錢唔化算﹐反而各項分開自己搵仲靚仲平

• Kevin1214 2013-1-10 23:14:55

cathykuong 發表於 2013-1-4 10:48
    Angela 如何ga?

我覺得ok, 價錢係唔貴, 睇相同片都幾專業, 同埋有好多項目都係香港主理, 老闆娘幾好傾咁..

• 小蘭 2013-1-11 16:07:51

danny839 發表於 2012-11-30 07:43
    大佬/大姐~冇間好咁滯喎...

• 小蘭 2013-1-11 16:10:45

frankwonghaha 發表於 2012-11-30 11:37
    有冇自己去睇下D衫同PACKAGE係點? 有冇話要包D咩?
    留意一D雜費, 加加埋都可以好多的. 我見過有D影PRE WEDD ...

系Ar ,開頭講到幾抵幾抵~~點知呢樣又另計,個樣又話另計,幾皮野

• 小蘭 2013-1-11 16:16:47

一條龍方便但貴,我選擇分開,平d之餘各個細節同人地吾一樣

• unibb 2013-1-11 19:02:26

分開搵仲好~~

• Dior2 2013-1-18 00:11:09

223 發表於 2012-12-5 01:28
    點解無非常婚禮ge..我揀左佢..一蚊都無加..我覺得間間都係見人見志啫...

請問你地化妝師,攝影攝錄師會搵邊個?

• ccttmm 2013-1-25 09:20:27

小蘭 發表於 2013-1-11 16:16
    一條龍方便但貴,我選擇分開,平d之餘各個細節同人地吾一樣

我都係分開搵,但係而加搵出泥貴過一條龍好多(我有個FRD搵一條龍,所有野全包5K賣單)..............
    不過分開搵感覺D野會精緻D

• piccjelly 2013-1-25 10:30:52

ccttmm 發表於 2013-1-25 09:20
    我都係分開搵,但係而加搵出泥貴過一條龍好多(我有個FRD搵一條龍,所有野全包5K賣單)..............:: ...

我都係自己搵, 粗略計過,淨係basic既野都要過5-6萬..希望唔過超太多啦!一闊三大!

• 上花轎 2013-2-4 19:29:05

little's 發表於 2012-12-10 15:40
    半條龍???其實我唔係好知半條龍同一條龍ge 分別呀??

半條龍是化妝,攝影,禮服。一條龍是化妝,攝影,禮服,花車佈置,場地佈置,

• 提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
  • Niken 2013-2-24 15:43:52

自己分開揾係會平D GE,因為去婚紗店一條龍服務其實會又貴又唔好
    我寧願辛苦少少揾唔到GE公司做唔同GE野,最緊要揾到D啱傾GE,佢地有心做時,質素都較好
    好似我之前朋友幫襯個間厘米佈置做婚禮佈置GE,佢地幫手俾咗好多IDEA,所有朋友都覺得個場婚禮好靚好有心思,而且唔算貴,對比其他大公司做。
    所以你自己做多D功課揾多D公司啦

• Niken 2013-2-24 15:45:06

下星期尾係觀光塔有個婚紗展,公司幾多,可以去參考下傾下。