我的收藏
版主
申請
開區
申請

澳門最多人喜歡的婚紗攝影 + 一條龍服務 !!?

• shifunogood 2014-1-18 11:30:59

似乎現代經典都幾好...

• l.s.l 2014-1-19 11:10:22

本人都係今年結婚~都去睇高下好多間唔好的婚店~有几間覺得唔錯~岩岩朋友完成左婚禮都介紹左D影師同婚店租衫比我~但都會去埋今日婚展再決定~各位SIS有無租衫話邊度好D?

• l.s.l 2014-1-19 11:13:02

shifunogood 發表於 2014-1-18 11:30
    似乎現代經典都幾好...

你之前JOIN佢??我有朋友係呢間JOIN一條龍~但評價都係MAMA~因為佢話出黎GE野好行...

• faichou 2014-1-24 21:51:35

現代經典好多都係大陸落黎既攝影師, 影得唔太好, 而且後製也比較求其.

• tifftiffany 2014-2-24 23:55:54

影相真係唔可以求其,話哂一生一次,不過我朋友之前JOIN香港果邊D公司,好似認真D,
    我都諗左好耐,仲係心大心細,仲諗緊去邊到影..台灣...韓國...定澳門
    決定睇埋今個星期六澳門塔婚展再決定

• chingchingbb 2014-2-26 18:52:18

係呀, 澳門塔有婚展呀. 我同男朋友都去呀...我聽人講韓國咩都包, 唔會另外加錢, 失預算

• siufatfat 2014-2-27 01:25:44

我都心大心細, 怕比人呃呀...

• chingi 2014-2-27 17:46:03

我都諗住聽日去婚展睇下先,人生大事唔想馬虎

• dlwi 2014-3-12 15:46:32

許願樹 發表於 2012-12-9 12:32
    我想join現代經典半條龍(化妝 攝影 禮服)
    我好多朋友都用佢 搵亞wing化妝
    不過我未落鋪問package價單 ...

我5月擺酒,都Join咗現代經典一條龍,我想問吓化妝師邊個好?攝影師又邊個好D?
    唔該俾D意見。謝謝!

• shifunogood 2014-3-23 01:15:15

攝影師搵個叫阿龍的比較好, 唔知他仲有冇做?!

• diudiu 2014-3-29 21:01:23

我覺得一條龍方便D,同埋行婚展,我建議有時間就行香港嗰D,多選擇好多,我上個月行,有間幾啱心水,仲要下個月會嚟澳門開分店,sales講明開張會有優惠,所以我等!嘻嘻!

• PEN819 2014-4-24 19:36:43

我想問永恆OK嗎~??

• lamhouse 2014-5-14 12:39:21

PEN819 發表於 2014-4-24 19:36
    我想問永恆OK嗎~??

永恒OK,街坊價,易話為,不過我覺得衫款少....

• alien801 2014-6-14 23:05:16

diudiu 發表於 2014-3-29 21:01
    我覺得一條龍方便D,同埋行婚展,我建議有時間就行香港嗰D,多選擇好多,我上個月行,有間幾啱心水,仲要下 ...

可以講一講我知係邊間嗎?

• diudiu 2014-7-2 18:22:24

唔好意思,而家至見到你問我,叫monet wedding,我早幾日join咗佢嘅一條龍喇,你可以去睇下!^^