我的收藏
版主
申請
開區
申請

各位應為邊間BB鋪最低?

• shirie 2012-12-27 07:12:29

MYbabyL 發表於 2012-12-26 01:01
    南灣聖安東尼對面一間......沙梨頭灝景峰地下一間

好啊,唔該晒!有無人知道,祐漢哩頭有無BB 店?我知道大明閣有間only ,除左哩間,附近仲有無?

• laimama 2012-12-27 21:08:14

shirie 發表於 2012-12-27 07:12
    好啊,唔該晒!有無人知道,祐漢哩頭有無BB 店?我知道大明閣有間only ,除左哩間,附近仲有無? ...

澳寶寶仲有一間新開嘅,係黑沙環廣福祥,對住環宇天下7-11。妳可以去睇下。

• 小笛 2013-1-2 11:01:53

BIP係發電廠對面的工業大廈13樓都開左一間好大架。好似試業呢半個月仲有八折。

• iichselin2 2013-1-9 09:19:53

點解會冇toyrus ga?????其實玩具反斗城D野仲拭LA, 又多款.

• molave 2013-1-10 10:46:32

永興算係咁啦...點解無義興?

• sedsed 2013-1-15 13:37:14

想問吓B-MARK係邊架???

• renren1118 2013-1-18 00:27:05

sedsed 發表於 2013-1-15 13:37
    想問吓B-MARK係邊架???

高士德屈記對面

• mavis1248 2013-1-20 22:03:28

小笛 發表於 2013-1-2 11:01
    BIP係發電廠對面的工業大廈13樓都開左一間好大架。好似試業呢半個月仲有八折。 ...

但係個間工業大廈GE BIP 好多野都MARK UP晒 上而好空曠人都唔多個 賣玩具同大件野為主 個個一睇個價錢就走左 P字洗奶樽液都成九十几蚊 貴到呢..........

• meiji818 2013-1-21 11:42:17

唔係喎, 我前排同朋友去過BIP媽媽寶寶廣場, 啲野幾抵, BB野又齊,

地方夠晒寬敞, 仲有購物車, 適合大肚媽咪或一家大細一齊shopping

3件衫仔都係111蚊, Vtech電子學習玩具未折之前已經平過xxx公司十幾元,

我買左床仔、衫仔同玩具, 朋友就買左BB車, 有折, 好抵買 !

• B媽 2013-1-22 01:55:12

mavis1248 發表於 2013-1-20 22:03
    但係個間工業大廈GE BIP 好多野都MARK UP晒 上而好空曠人都唔多個 賣玩具同大件野為主 個個一睇個價錢就 ...

我諗你記錯左喎, BIP 嘅 Pigeon 洗奶樽液唔係$9x, 而係$8x, 有9折,
    不過我會揀補充裝, $62 仲有 9折, 由於我係 VIP, 就再平d添,

• fiefiefiefie 2013-1-27 20:55:19

我上次去永興...問個事頭婆有關d BB用品ge問題...問佢乜佢都話唔知...仲要大大聲咁話賣BB嘢都唔一定要知邊隻打邊隻...好...我覺得佢真係答得非常好...所以自此後我冇再去...反正錢都係要比人賺...我寧願比d有用過心機了解返自己賣緊d乜而且樂意為客人解答問題ge商戶lor...

• laimama 2013-1-31 11:26:43

fiefiefiefie 發表於 2013-1-27 20:55
    我上次去永興...問個事頭婆有關d BB用品ge問題...問佢乜佢都話唔知...仲要大大聲咁話賣BB嘢都唔一定要知邊 ...

其實我都有同感,澳門D BB舗同药房幫佢買嘢、比錢佢,仲要受氣!我寧願揀比多D錢,但服務態度好D嘅舗頭。

• bbmary 2013-1-31 12:01:40

同意~~~

• MYbabyL 2013-2-1 03:01:31

永興我覺得貴,仲要永遠無折

• c琪 2013-2-4 22:29:47

molave 發表於 2013-1-10 10:46
    永興算係咁啦...點解無義興?

義興我都有聽過,但是在哪裡?