我的收藏
版主
申請
開區
申請

各位應為邊間BB鋪最低?

• murasame 2014-1-28 10:06:52

~細細個~ 發表於 2013-7-21 10:10
    其實邊間係最抵?!

啲bb店做vip day時就最抵~有啲做左會員係bb生日月份有1日8折優惠(我只知澳寶寶有,因為我係會員),唔知其他bb店有冇呢個優惠嫁呢~?

• Fat妹 2014-2-4 18:14:04

shirie 發表於 2012-12-27 07:12
    好啊,唔該晒!有無人知道,祐漢哩頭有無BB 店?我知道大明閣有間only ,除左哩間,附近仲有無? ...

祐漢近街市好似有間叫育嬰房 ge bb店

• Forgetsomething 2014-2-14 20:36:39

shirie 發表於 2012-12-27 07:12
    好啊,唔該晒!有無人知道,祐漢哩頭有無BB 店?我知道大明閣有間only ,除左哩間,附近仲有無? ...

系多寶花園都有間baby house丫,新開冇耐

• meijorm 2014-4-7 11:42:09

求BB屋同mmamacare地址,谢谢

• Peppy 2014-5-5 11:53:52

我覺得小X地平D喎,其實做媽咪已經好忙,边有咁多時間格價呀,所以呢個投票好難說準O我!
    我買野只係搵間就腳,請真,小朋友野,突然用起上黎好似去超市咁,最緊要就腳,有需要即刻買。

• FLYRABBIT 2014-7-2 09:54:00

想問下BB衫邊間買抵D丫咁?  不要賣淘寶貨GE鋪頭

• 小肥豬 2014-7-11 16:41:56

淘寶都有好的呢,洗乜下下買貴野呢,bb的用品好快就唔合適啦,生幾個用就話者~~
    買得貴又未必好,名牌的化學物品仲多啦~香港都有講過

• 20121221 2014-7-23 17:33:40

meiji818 發表於 2013-1-21 11:42
    唔係喎, 我前排同朋友去過BIP媽媽寶寶廣場, 啲野幾抵, BB野又齊,

地方夠晒寬敞, 仲有購物車, 適合大肚媽 ...

係咪指漁翁街工業大廈個度? 唔知營業時間係點呢?

• t.s.s 2014-7-23 23:34:16

冇Baby House既?

聽聞筷子基多寶嗰間就係大明閣搬過去架

• lukchard 2014-8-21 23:55:07

FLYRABBIT 發表於 2014-7-2 09:54
    想問下BB衫邊間買抵D丫咁?  不要賣淘寶貨GE鋪頭

Roybee 這個牌子都唔錯,淘寶都無! 款色又幾好睇,專門做BB衫同鞋仔等,有間新開BB店的價錢都幾平!

• kishiru 2014-12-13 12:38:11

盧九街遠興!又平又齊質地好好!

• chihoi2006 2014-12-15 02:23:45

營地街市附近許立記對面間舖頭買BB衫都幾低

• gillion 2015-6-2 16:06:40

投票結果又要投左先可見, 又無"不能確定"這一個選擇.
    搞到我呢啲唔知頭唔知路的人唯有亂咁投票, 一陣搞到個結果不可信.