我的收藏
版主
申請
開區
申請
mralan
加入日期:2010-2-27
流動積分:1208
查看 2308 回覆 10
按讚 0 按彈 0

想統計一下...收到18屇補充面試的請進並投票

• 單選投票, 共有 81 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

35.80% (29)
    24.69% (20)
    39.51% (32)
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • 天處女蚊 2012-12-28 15:23:43

請問是不是要第2次補充面試,才會收到SMS,通知12月28日至1月2日去保安事務局面試?

• sevenlei 2012-12-28 15:38:37

回樓上:當然

我想問...補充面試都係關於心理的?

• keng88 2012-12-28 15:56:00

sevenlei 發表於 2012-12-28 15:38
    回樓上:當然

我想問...補充面試都係關於心理的?

心理補充面試

• Elaine36 2012-12-28 21:31:25

距結果唔係仲有26日多啲咩?邊有29日

• mygoodness1314 2012-12-29 08:27:56

補面有咩技巧  答問題應該正常答定假d咁答?

• acer001 2012-12-30 17:13:43

mygoodness1314 發表於 2012-12-29 08:27
    補面有咩技巧  答問題應該正常答定假d咁答?

你可以當係一場戲,有人講大話,亂咁講,無心考.
    都可以過到關.

• mygoodness1314 2012-12-31 10:32:30

即係又係睇運?

• sevenlei 2013-1-1 01:01:38

果日見咁多人寫有咩技能,參加過咩比賽活動,我就咩都無填,機會會唔會低d嫁......好驚囉

• DAVYLEI 2013-1-2 15:49:43

咩都假..最緊要鎮定..一早寫定份自我介紹同讀熟佢...因為有3個官加1個社工對住你...仲要好近距離。。

• acer001 2013-1-2 21:23:29

DAVYLEI 發表於 2013-1-2 15:49
    咩都假..最緊要鎮定..一早寫定份自我介紹同讀熟佢...因為有3個官加1個社工對住你...仲要好近距離。。 ...

話時話,點解個個都話佢係社工?
    係咩消息來源?有聽過話佢係心理醫生.
    3個官,我知係psp同cb.但唔知邊個係.
    仲有一個開門,洗唔洗理佢?