我的收藏
版主
申請
開區
申請

邊間日本放題最好食?

• Chon_in 2013-1-3 15:56:39

蚊芝 發表於 2013-1-3 15:55
    韓燒+ 日式 =$158 +1  !! 很抵
    星期一至五去  用指定信用卡 仲有9折
    好過幕府  , 一坐定已經講定你知你幾 ...

多吾多款式?

• 蚊芝 2013-1-3 15:58:03

Chon_in 發表於 2013-1-3 15:56
    多吾多款式?

正常一般應有的款式都有嫁
    又有吉列炸蠔
    都唔錯

• Chon_in 2013-1-3 15:58:42

蚊芝 發表於 2013-1-3 15:58
    正常一般應有的款式都有嫁
    又有吉列炸蠔
    都唔錯

OKOK!1~日去都係同一價錢?

• 蚊芝 2013-1-3 16:01:06

Chon_in 發表於 2013-1-3 15:58
    OKOK!1~日去都係同一價錢?

你自己DOWN個APPS
    叫食在澳門
    你睇睇啦
    呢個價有兩個野食真係唔錯
    又唔會限住趕你走
    去幕府食, 坐係到都覺得背脊唔舒服,同你講你幾點要走啦,我食都未食已經提住我幾時點

• Chon_in 2013-1-3 20:43:47

蚊芝 發表於 2013-1-3 16:01

你自己DOWN個APPS
    叫食在澳門

好..吾該你

• 周安娜 2013-1-3 21:12:28

蚊芝 發表於 2013-1-3 15:35
    漢和宮!

係邊架??

• Chon_in 2013-1-3 21:58:10

周安娜 發表於 2013-1-3 21:12
    係邊架??

氹仔三育小學戈邊..姐係租單車隔離

• 周安娜 2013-1-3 22:05:32

謝謝 ^^" 等我去試試先~

• mw406 2013-1-3 22:42:17

好似無間得咁.....選吾落手呀!!

• Chon_in 2013-1-3 23:26:17

mw406 發表於 2013-1-3 22:42
    好似無間得咁.....選吾落手呀!!

澳門係得呢d民間放題..星際稻香戈d邊食得起

• FLYRABBIT 2013-1-3 23:31:21

鮮味王算OK丫, 雖然無以前咁好
    加賀超級差...><  上次D飯仲好多生米添....

• Chon_in 2013-1-4 13:05:34

FLYRABBIT 發表於 2013-1-3 23:31
    鮮味王算OK丫, 雖然無以前咁好
    加賀超級差...><  上次D飯仲好多生米添....

生米= =咁大獲!

• ($_$) 2013-1-4 17:27:35

• Hermione@Kiara 2013-1-5 00:10:36

我想講.....

*** 漢和宮 - 好難食囉.....食完一次冇回頭. 我食既係BBQ+魚生, 魚生不行, 連BBQ的材料也不行, 有D開始變味了!!
    *** 幕府 - 我食$2XX果個...可以時間上的問題..冇俾人趕, 其他都可以... 係冷氣唔得!
    *** 鮮味王- 新開張時,食完一次唔會再番轉頭.
    *** 京川 - 食物一般質量不錯, 服務不差, 但位子太細&窄坐得不舒服, 唯一不滿意係佢D魚生叫多幾轉SIZE會好大分別, 例如.第一次叫的三文魚係4CM闊...第二次就變了3CM, 第三就變了2CM就....
    *** 加賀 - 未食過...
    *** 日本野 - (聽說係京川的)  我只去食過單點,冇試過任食,...

• Chon_in 2013-1-5 00:13:06

Hermione@Kiara 發表於 2013-1-5 00:10
    我想講.....

*** 漢和宮 - 好難食囉.....食完一次冇回頭. 我食既係BBQ+魚生, 魚生不行, 連BBQ的材料也不行 ...

咁睇黎都係幕府好食d..不過服務態度都係榜首