我的收藏
版主
申請
開區
申請

邊間日本放題最好食?

• evaiouk 2013-2-27 00:28:00

幕府好唔得, 食過兩次, D 三文魚刺身本身就有自己嘅味道
    唔明點解要用冰底!! 水+三文魚... 搞到成舊膠甘 咩味道都無
    唔包汽水仲要200幾... 一包就全台包 實在唔得
    -----
    本人暫時覺得加賀幾好.. 至少刺身可以任食的帶子~ 刺身手工刀幾好

• vBv 2013-3-4 11:55:55

漢和宮我同班FD去過一次, 日本+BBQ, 佢BBQ就咁用gas爐d火燒,我見到都唔敢食(驚有大多化學物質),不過我d fd就係咁食,
    我記得d鰻魚sushi得舊飯,鰻魚超細,
    其他我唔記得,總之都唔係幾好食,樣樣見到都唔多開胃,
    食燒烤去漢城好佢好多,真係一分錢一分貨

• triptrip 2013-3-7 11:00:37

貴族都低食

• oily0648 2013-3-7 11:10:47

triptrip 發表於 2013-3-7 11:00
    貴族都低食

是否英皇? 230 到一位? ok 否?

• 海浪 2013-3-9 22:16:33

幕府剛剛食完, 覺得招呼都OK啦, 係D座位太低, 坐得好辛苦, 款式唔夠多, 叫食物叫30件嚟一半, 叫四隻旦嚟一隻, 廚房野好快, 刺身比較慢..

• lala509 2013-3-14 15:45:07

漢和宮我食過好多次,咁既价價錢,算系咁啦,D服務都冇咩呀,次次D魚生都新鮮播(只係有一次魚生冇咩魚味),食左咁多次都冇試過唔舒服呀~~!!

• 貓咪世界 2013-3-14 16:25:57

lala509 發表於 2013-3-14 15:45
    漢和宮我食過好多次,咁既价價錢,算系咁啦,D服務都冇咩呀,次次D魚生都新鮮播(只係有一次魚生冇咩魚味),食左 ...

其實甘GE價錢.... 真係算唔錯嫁啦
    不過有D人係甘嫁
    又唔係比得多錢, 但又想要五星級服務態度...
    我去食甘多次漢XX
    未試過一次魚生唔新鮮
    不過有一樣野唔好既就係佢抽風系統麻麻
    好多IN

• Chon_in 2013-3-15 23:16:12

triptrip 發表於 2013-3-7 11:00
    貴族都低食

係邊嫁???幾錢位?好吾好食?

• b~man~ 2013-3-16 14:37:32

Chon_in 發表於 2013-3-15 23:16
    係邊嫁???幾錢位?好吾好食?

英皇,不過款式唔夠多

• Felile 2013-3-16 22:20:18

京川算不錯
    幕府算貴
    漢和宮一般般...

• KonstantFong 2013-3-18 19:49:34

京川其實算係咁啦.....
    不過佢有一點我極之唔鍾意
    就係佢啲壽司係細細嚿魚大大嚿飯
    啲冷麵呀日式雜菜牛肉都係大大兜
    我自己係覺得佢想用平嘢餵飽人
    個人覺得幕府好過佢, 但衰在等嘢時間耐

之前就去螺絲山加賀, 都幾好, 汽水啤酒任飲, 有下次

• pinkyw12345 2013-3-19 14:15:03

好似都唔係幾掂

• 白虎點香 2013-3-23 16:50:29

千色ok

• Chon_in 2013-3-23 19:52:04

幕府應該係最好食既其實..環境又吾錯...

• Chon_in 2013-3-23 19:52:26

白虎點香 發表於 2013-3-23 16:50
    千色ok

千色一般la..不過有任食嫁咩???