我的收藏
版主
申請
開區
申請

共產黨大舉進佔香港 - 呢個貼預咗俾啲5毛來罵。

• jjmsy 2013-1-21 23:23:33

原來又係用簡體字嘅澳門人, 唔怪得之好難睇得明佢講乜。

• jjmsy 2013-1-21 23:26:42

xiaoye 發表於 2013-1-21 21:00
    俾閣下糾正一個錯字:“可見一班”嘅“斑”喺呢個,唔喺閣下用嘅x年級x班嘅“班”
    其餘嘅嘢,基本法可以 ...

學人執人字粒! 係=/=喺 喎!
    仲有, "我哋"唔係"我啲"喎!

• wwwggg 2013-1-21 23:55:47

讚賞 發表於 2013-1-21 18:48
    你想澄清,  你響度只係幫『大紀元』做喉舌, 而你唔係『法輪功』? 咁又有乜野分別 ? 你唔中意冇問題, 咁 ...

佢收得李洪志份糧,當然要做番地野啦,仲要養妻活兒架嘛。

• tonyso 2013-1-22 00:01:26

紅塵過客 發表於 2013-1-21 13:16
    中国55种有毒食品大全

中国55种有毒食品大全,大家吃饭时要注意了。

放毒嘅應該攞去打靶,殺一儆百

• 紅塵過客 2013-1-22 00:20:16

wwwggg 發表於 2013-1-21 23:55

多謝支持 請繼續抹黑! 謝謝!

• 201203 2013-1-22 00:36:01

tonyso 發表於 2013-1-22 00:01
    放毒嘅應該攞去打靶,殺一儆百

供慘黨思想毒害幾欖多人呀,班友咪打靶九七幾次都唔够

• tonyso 2013-1-22 06:31:43

201203 發表於 2013-1-22 00:36
    供慘黨思想毒害幾欖多人呀,班友咪打靶九七幾次都唔够

我完全無受過國內嘅教育
    所以你講嘅思想毒害
    定你本人有思覺失調?
    中2將唔好嘅野
    推到一個極端去諗呢!

• 讚賞 2013-1-22 20:42:52

wwwggg 發表於 2013-1-21 23:55

所以該同情樓主架, 一個自承憎恨法輪功, 卻要為大紀元做喉舌依靠李某份糧來糊口, 什麼人格尊嚴都沒有了的可憐人樓主, Poor Guy!

• 紅塵過客 2013-1-22 22:21:44

讚賞 發表於 2013-1-22 20:42
    所以該同情樓主架, 一個自承憎恨法輪功, 卻要為大紀元做喉舌依靠李某份糧來糊口, 什麼人格尊嚴都沒有了的 ...

多謝支持! 多謝! 多謝!
    請繼續老屈! 多謝!

• 讚賞 2013-1-22 23:29:00

紅塵過客 發表於 2013-1-22 22:21
    多謝支持! 多謝! 多謝!
    請繼續老屈! 多謝!

以你這隻老屈老祖 ~ 屈盡天下唔認同你反中言論都係五毛 ~ 有資格話別人老屈你咩?
    .
    會繼續支持你個帖 ~ 讓你多收幾蚊幾毛法輪功大紀元反共宣傅獎金 ~ 俾你搵兩餐囉!

• 紅塵過客 2013-1-22 23:31:32

讚賞 發表於 2013-1-22 23:29
    以你這隻老屈老祖 ~ 屈盡天下唔認同你反中言論都係五毛 ~ 有資格話別人老屈你咩?
    .
    會繼續支持你個帖 ~  ...

唔好俾佢停喎!

• 讚賞 2013-1-22 23:37:10

紅塵過客 發表於 2013-1-22 23:31
    唔好俾佢停喎!

知道 ~ 明白你同法輪功一樣都係不容於國家既可憐人 ~ Poor Guy ~ 所以心理極不平衡 ~ 明白你同法輪功一樣因為心懷怨恨 ~ 所以對國家盡情污蔑 ~ 不惜數典忘宗 ~ 不惜出賣國家民族尊嚴 ~ 可憐人 ~ Poor Guy 樓主!

• 紅塵過客 2013-1-22 23:40:22

讚賞 發表於 2013-1-22 23:37
    知道 ~ 明白你同法輪功一樣都係不容於國家既可憐人 ~ Poor Guy ~ 所以心理極不平衡 ~ 明白你同法輪功一樣 ...

真乖!

• 201203 2013-1-22 23:53:40

tonyso 發表於 2013-1-22 06:31
    我完全無受過國內嘅教育
    所以你講嘅思想毒害
    定你本人有思覺失調?

事實放在眼前你都可以思覺失調啦,無道德教育,只有服從黨性神化教育