我的收藏
版主
申請
開區
申請

北韓核試,牽制美日...好事!南韓料北韓已核試

• tonyso 2013-2-12 16:56:24

^^呢個論壇嘜都唔多最多就係傻仔

• 長大做貪官 2013-2-12 16:58:01

baggiochan 發表於 2013-2-12 16:12
    都唔知你是假天真定真無知,核彈要用戰機投擲,你D飛機飛得出領空先算啦。 ...

你個樣天真傻得可愛!唔知現代導彈帶核彈頭...唔係你老美唔使咁緊張朝鮮試射人做衛星,d技術可轉移做長程導彈...

的確^^呢個論壇嘜都唔多最多就係傻仔

• tonyso 2013-2-12 17:31:26

咪係!人哋都講明係1945年
    嗰陣周制導彈都未有
    而家D彈頭可以換
    中2大頭又得細頭又得   @..得咗

得閒留意下我D連線la陳老弟

• smartfong 2013-2-12 18:24:54

伊拉克無核彈,所以亡國....

北韓好清楚...

• 1king 2013-2-12 19:01:37

長大做貪官 發表於 2013-2-12 16:58
    你個樣天真傻得可愛!唔知現代導彈帶核彈頭...唔係你老美唔使咁緊張朝鮮試射人做衛星,d技術可轉移做 ...

乜唔係用鴉叉射?

• mp15j 2013-2-12 19:17:56

美國投廣島原子彈"胖子"重5.5噸,就算有導彈都載不起,要把核武裝上導彈,核武必須小型化,

• baggiochan 2013-2-12 19:49:03

飛機同戰機,大6人除左捉字室,真是咩都唔識。

• baggiochan 2013-2-12 19:52:51

長大做貪官 發表於 2013-2-12 16:58
    你個樣天真傻得可愛!唔知現代導彈帶核彈頭...唔係你老美唔使咁緊張朝鮮試射人做衛星,d技術可轉移做 ...

你真是勁,飛咁遠D人都唔識截你嘅,唔讀書打機都知啦。

• 長大做貪官 2013-2-12 19:54:37

算把啦...核彈同原子彈簡直牛脾同蚊脾...威力已經差成個世紀...唔識咪話用手擲出去算啦!

• baggiochan 2013-2-12 19:55:49

tonyso 發表於 2013-2-12 17:31
    咪係!人哋都講明係1945年
    嗰陣周制導彈都未有
    而家D彈頭可以換

有D野,想當然冇用嘅,做下research,現實是否可行,實際些少。

• 長大做貪官 2013-2-12 19:57:01

baggiochan 發表於 2013-2-12 19:52
    你真是勁,飛咁遠D人都唔識截你嘅,唔讀書打機都知啦。

乜你唔話要打飛機咩...一定截得到你老美都唔使嘈定先啦!

• baggiochan 2013-2-12 20:07:05

長大做貪官 發表於 2013-2-12 19:57
    乜你唔話要打飛機咩...一定截得到你老美都唔使嘈定先啦!

北韓狂試射衛星,就是想提高射導彈技術,但有成功嗎?有時做人虛心D,唔好事事都用有色眼鏡睇,開貼前做下資料搜集,發表有質量留言。
    你要知道,同文盲討論是好冇意思的。

• baggiochan 2013-2-12 20:11:33

長大做貪官 發表於 2013-2-12 19:54
    算把啦...核彈同原子彈簡直牛脾同蚊脾...威力已經差成個世紀...唔識咪話用手擲出去算啦! ...

係丫,0.1亳克就可以爆哂成個美國架啦,繼續幻想啦。

• 長大做貪官 2013-2-12 21:05:36

係囉!繼續幻想吓!核彈係用飛機載到目的地,幾時先飛到美國,未出已經俾人截住,使乜驚呀!
    聰明到連人哋衛星已經成功上咗天都唔知,真係瞓係夢林度!
    有時做人虛心D,唔好事事都用有色眼鏡睇,覆貼前做下資料搜集,發表有質量留言。
    你要知道,同無知文盲討論是好冇乜意思的。

• 莽民 2013-2-12 22:03:37

baggiochan 發表於 2013-2-12 16:12
    都唔知你是假天真定真無知,核彈要用戰機投擲,你D飛機飛得出領空先算啦。 ...

導彈都可以携帶核彈頭架...