我的收藏
版主
申請
開區
申請

galaxy s4同song xperia z

• wing1978 2013-3-25 08:40:11

SONY機出左名D电差

• Hbt666 2013-4-9 19:35:45

但有人話xperia z個軟件有問題....搞到對方聽唔到你講野....硬件好似s4同z差不多...不過cpu好似s4勁d....軟件唔知...未出比較唔到....但sony唔係一向軟件都更新係慢d嗎....外型就好似係sony正d.....

• ricky1943 2013-4-22 18:08:20

***最多人彈,但最終咪周街都系用佢

• 艾奧尼 2013-5-19 01:02:39

xperia z咁又人選既,不過係街度又好少見囉

• Marco618 2013-6-9 09:27:23

2部都唔簡  係簡都簡 ONE 或 OPTIMUS G PRO 啦

• frenzy395 2013-7-7 21:49:22

其實sony啲機愈出愈勁, 尤其是設計好好,
    因為外觀關係我選xperia z

• lilylee 2013-8-19 23:38:09

Z 由早上9時開始用,上綱睇戲個多小時,whats app, 聽歌個多小時,通話大約45分鐘,晚上8點半仲有4Ⅹ%電,我吾覺電量吾夠

• nemo 2013-9-4 12:59:31

因為用緊Z....唔差,可以用...賣點係高清MON...防水....
    但維修零件比GALAXY 麻煩....SONY 唔會有存貨..街鋪唔會咁快整到俾你..而且貴