我的收藏
版主
申請
開區
申請
litter10000
加入日期:2010-9-30
流動積分:3190
查看 184914 回覆 66
按讚 0 按彈 0

筷子基間ONE BEAUTY

• 其實都係1年前既事黎....去佢個度..佢望到我即刻話我水腫...跟住拉左我入去CHECK,跟住話佢個度好WORK之類既野...咁我一心試下...點知..開始做既第一日...做個個咩蒸汽機...做個時..我訓左一下....做完醒番之後...見大腿位紅紅地...佢地話無野....點知夜晚就開始變水泡...我篤穿左佢之後塗左D消毒藥水.....之後佢比左D燙火膏我.........跟住佢叫我繼續做...因為我個係PLAN黎..佢話最好唔好隔幾日先做....
    不過後尾睇醫生...醫生話係3級燒傷...留疤......我身為一個女仔...事後我媽同佢講...佢竟然以一句...因為你個女訓著左...佢又無講熱..等等既不負責任既話....個身體就比呢間野整衰左....而家為左個疤痕無咁大...自己仲要去鏡湖整成萬幾蚊...真係比呢間野整死....

0 0
  • tangtang668 2013-3-12 18:45:26

呀,但有人係ctm論壇推介呢間美容院喎,你去減肥﹖有無做Facial的體驗分享

• litter10000 2013-3-12 19:35:54

tangtang668 發表於 2013-3-12 18:45
    呀,但有人係ctm論壇推介呢間美容院喎,你去減肥﹖有無做Facial的體驗分享

嗯.如果我記錯我係係佢新開個一排先去...去左減肥...面部護理做過一次,因為佢話有優惠嘛..

• tangtang668 2013-3-12 22:08:04

其實有好多人都會在做 Facial 或 做機嗰時訓咗,佢地有責任提醒個客要注意有無過熱,等於你去salon洗頭時問你d水會唔會太熱,點解你唔去消委會投訴。

• litter10000 2013-3-12 22:44:49

tangtang668 發表於 2013-3-12 22:08
    其實有好多人都會在做 Facial 或 做機嗰時訓咗,佢地有責任提醒個客要注意有無過熱,等於你去salon洗頭時問 ...

因為我媽想小事化無...唉...只可怪自己個時無堅持自己既立場..

• litter10000 2013-3-12 22:49:03

tangtang668 發表於 2013-3-12 22:08
    其實有好多人都會在做 Facial 或 做機嗰時訓咗,佢地有責任提醒個客要注意有無過熱,等於你去salon洗頭時問 ...

• tangtang668 2013-3-12 23:02:30

好慘呀,真係貼買難受,希望你d疤痕快d消失啦

• litter10000 2013-3-13 17:38:49

tangtang668 發表於 2013-3-12 23:02
    好慘呀,真係貼買難受,希望你d疤痕快d消失啦

算啦~~而家用緊疤貼....希望可以快D好番啦....

• 冰寒凝雪 2013-3-20 16:48:45

呢間野...真係黑到冇野講..我都係上網見有人話幾好先去唸住試下...點知....比佢地關左係房施壓性咁要我JOIN PLAN....仲要話我試做果個GE價錢係要JOIN左PLAN先有...冇JOIN要我比反原價....個人覺得呢種手法極度黑人憎!! 間野係有咁好佢地洗5洗做到咁??

• 冰寒凝雪 2013-3-20 16:53:55

我知你做果個佢地叫"焗倉"  5係我地5想同佢講太熱...而係..佢開左之後就走晒去..係冇人入梨睇過你點....夠晒中關埋機都冇人理...我個FD  焗到差D暈.....

• litter10000 2013-3-20 18:50:23

冰寒凝雪 發表於 2013-3-20 16:53
    我知你做果個佢地叫"焗倉"  5係我地5想同佢講太熱...而係..佢開左之後就走晒去..係冇人入梨睇過你點....夠 ...

唔係嘛....真係叫你朋友小心D做呢D野啦...無咩大礙吧...

• mumu2000 2013-3-22 03:14:58

咁你有冇去投訴間野呀..........仲諗住去試下TIM

• 冰寒凝雪 2013-3-22 15:08:42

我仲有成半個PLAN係佢度..老實講..我當買個教瞓..5會再去...但我會同我身BIN  GE朋友講反我地GE情況...我個FD寧願比果1次GE原價佢都5 JOIN....但被佢地關左係房成半個中..2個人夾攻佢... 我可以點投訴??都係怪自己太蠢..比佢地夾掂左我...有次我去次所我仲見到成個次所都有黑色好細點GE蟲仔游梨游去...

• litter10000 2013-3-22 19:43:03

mumu2000 發表於 2013-3-22 03:14
    咁你有冇去投訴間野呀..........仲諗住去試下TIM

無呀..因為一黎我媽個時唔想我搞大件事.二黎過左咁耐...大概都無得告了...

• litter10000 2013-3-22 19:46:07

冰寒凝雪 發表於 2013-3-22 15:08
    我仲有成半個PLAN係佢度..老實講..我當買個教瞓..5會再去...但我會同我身BIN  GE朋友講反我地GE情況...我個 ...

呢個情況我都係....佢幫我整完就走左....到完時先入黎....加上都係個句啦...邊會諗到會可以傷到咁...
    仲諗住訓完就得...唉.....