我的收藏
版主
申請
開區
申請

美國空姐揭密:我們最反感大陸遊客的地方

• johney8899 2013-3-31 23:08:30

Minlota 發表於 2013-3-31 23:03
    關之前你講大話乜野事!!
    你唔好之前講完一輪大話,然後再找其它事出來,一件還有一件,又係到東拉要扯 ...

都話左你大陸人冷血架啦,死戈個都係大陸人來架

• Minlota 2013-4-1 00:16:06

johney8899 發表於 2013-3-31 23:08

張圖擺到明係假,你幾時見過一個人俾車踐過係大字型咁死,你估做戲咁做,你放條屍上去就得!!又俾人踢穿,大話精,你D大話愈講愈多,仲係度煽動情緒!!

你唔好咁低裝,放幾段假新聞,放張假圖,就可以瞞天過河,你收皮拉,法輪神棍!!

• Minlota 2013-4-1 00:22:37

你唔好再講其它野,點解你個美國空姐揭密唔寫英文,走去寫中文!
    『韓國人憎中國人多過日本人』又點證明!

• johney8899 2013-4-1 00:29:21

Minlota 發表於 2013-4-1 00:16
    張圖擺到明係假,你幾時見過一個人俾車踐過係大字型咁死,你估做戲咁做,你放條屍上去就得!!又俾人踢穿 ...

• johney8899 2013-4-1 00:29:45

Minlota 發表於 2013-4-1 00:22
    你唔好再講其它野,點解你個美國空姐揭密唔寫英文,走去寫中文!
    ...

• Minlota 2013-4-1 00:42:57

johney8899 發表於 2013-4-1 00:29

我當然係冷,不過係冷靜,唔係點踢爆你D大話!

• johney8899 2013-4-1 09:04:57

Minlota 發表於 2013-4-1 00:42
    我當然係冷,不過係冷靜,唔係點踢爆你D大話!

冷血

• Minlota 2013-4-1 12:07:00

johney8899 發表於 2013-4-1 09:04
    冷血

對大話當然是冷血,洗乜講感情!!

• johney8899 2013-4-2 00:10:56

Minlota 發表於 2013-4-1 12:07
    對大話當然是冷血,洗乜講感情!!

冷血大陸狗

• Trulli 2013-4-2 09:50:04

用死人來替自己大話解圍又真係幾冷血

• johney8899 2013-4-4 08:45:25

Trulli 發表於 2013-4-2 09:50
    用死人來替自己大話解圍又真係幾冷血

大陸人除左玩老屈仲識咩真係無人性

• Trulli 2013-4-8 11:00:31

大話被踢爆又兜唔到更用死人嚟解圍真係冇人性

• agail 2013-4-8 15:07:10

Minlota 發表於 2013-4-1 00:22
    ...

唔好意思, 我無意捲入你們的爭論當中, 只不過我想講下我所知佢哋點解憎中國人多過日本人的理由

韓國人係憎中國人多過日本人, 因為佢哋覺得由古自今韓國一直受到中國的壓迫, 仲嚴重過受日本侵略, 我問我d韓國朋友佢哋同我講, 連韓國古裝戲都一直反映左呢個問題, 仲有, 佢哋覺得中國''偷''左佢哋國家好多嘢, 土地啦, 文化啦.......好多好多, 所以係僧中國人多過日本人

• johney8899 2013-4-9 19:19:07

Trulli 發表於 2013-4-8 11:00
    大話被踢爆又兜唔到更用死人嚟解圍真係冇人性

唔想面對現實就話係大話,咪就係你呢d人一貫既技倆囉