我的收藏
版主
申請
開區
申請
maggie_mc000
加入日期:2013-3-6
流動積分:-4
查看 125677 回覆 10
按讚 0 按彈 0

有冇人去過南灣果間澳門康復診療中心?

• 真係几想表揚下呢間診療中心...我係岩岩生完概一位媽媽..呢年入邊成日都好頭痛頭暈..有時食食下飯都會角得好頭暈,,臉色唔好同埋出冷汗咁GE情況...有次試過湊湊下BB就暈左...搞到老公都5係咁放心比我一個留係屋企..開頭以為係一般頭痛OR心臟有事...
    後尾去左南灣果間澳門康復診療中心睇喻東醫生,佢話我係咩頸性胘暈椎後后間隙增寬...
    睇左3次复位觀察左3個月到而家都冇LE個情況出現,,,,,所以想分享比大家..^^

0 0
  • amyamy_mei 2013-4-2 17:16:45

哦..果間我都去過.佢同我整過條腰都唔錯....幾好1!

• tmtm 2013-4-2 17:36:37

THANK YOU SHARE

• freefree629 2013-4-3 12:00:09

有冇佢個電話同埋地扯呀......我有個朋友都想睇下條腰

• amyamy_mei 2013-4-3 12:02:34

freefree629 發表於 2013-4-3 12:00
    有冇佢個電話同埋地扯呀......我有個朋友都想睇下條腰

佢個電話好似係28357000....你可以打去預約登記...
    係南灣中國法律大廈果到嫁...姐舊法院行前小小果到....你打去問下都得

• kellylao1234 2013-4-11 12:42:27

amyamy_mei 發表於 2013-4-3 12:02
    佢個電話好似係28357000....你可以打去預約登記...
    係南灣中國法律大廈果到嫁...姐舊法院行前小小果到... ...

好似好多人都話佢OK 咁......我都想去睇下佢....佢之前係咪鏡湖嫁

• amyamy_mei 2013-4-24 15:43:54

kellylao1234 發表於 2013-4-11 12:42
    好似好多人都話佢OK 咁......我都想去睇下佢....佢之前係咪鏡湖嫁

係呀 前排5知係咪天氣問題,條腰仲有小小痛
    又揾返佢睇
    你上網SEARCH 下佢個FB專頁

• 開懷 2013-6-28 12:20:43

貴吾貴, 一次約多少錢?

• 開懷 2013-6-28 12:20:23

• lovelydream 2013-7-3 03:18:43

開懷 發表於 2013-6-28 12:20

第一次睇診金250.覆診200.醫生幫你復位300.

• 唔想話你知 2019-6-1 16:03:25

本人去咗睇喻東醫生 以為佢唔錯 點知冇料 上邊啲評論都唔知係唔係佢自己搵人打嘅 之前個名叫做澳門康復治療中心 而加搬咗去另一度 改左叫日臻醫療中心 我上次去睇首先就同佢講髖嗰度有彈響 佢唔係叫你瞓係張床幫你檢查下先 直接就幫我啪脊椎啲骨 之後又用衝擊波系我個臀部周圍碌黎碌去睇吓邊度痛 衝擊波易啲唔係應該集中某個部位呢做治療㗎咩 跟住又幫我啪骨 成個治療20分鐘都冇 跟住俾咗啲藥膏貼得五張 上淘寶睇原來10張都係只要75蚊 之後夠膽死收成千蚊 我話想用醫療卷點知佢話未用得但係其實已經用得 依家已經去咗另一間睇 明顯好佢好多收費又合理