我的收藏
版主
申請
開區
申請

結婚一共洗左幾多澳門幣mop?

• lazy_ballball 2013-8-23 17:32:49

kk47 發表於 2013-7-20 11:21
    d老爺奶奶想快d抱孫享福
    理得你啦,要你受晒d委屈,仲想攞埋你條命

我就黎崩潰

• wawabb 2013-8-30 23:36:54

D姑仲攞命

• wawabb 2013-9-14 16:14:09

buffet都吾錯...幾西式~~~~~~~~~~

• AM0214 2013-12-10 13:00:28

katyli 發表於 2013-6-15 11:50
    今年年頭結婚用咗52萬~55萬左右(結婚戒指,(6~10萬之間)禮金,32圍酒席,花車,場地佈置,租車,開門利是,工作人 ...

我明年结婚,Book酒席都預20幾,未計其他洗費,我唸應該同你差不多

• openjack 2014-3-5 14:30:54

smallfik 發表於 2013-6-21 11:00
    我都想係萊斯包場,你是食自助餐嗎? 可唔可以PM萊斯詳情比我,如Menu,收費,人數等等......唔該晒! ...

我都想知, 可以pm埋我嗎? thx

• tamascurry 2014-3-14 01:28:31

愛靚才會贏 發表於 2013-4-18 10:31
    婚紗相:蘇梅影的15880
    旅行結婚:去蘇梅,兩個人機票食宿玩用左兩萬蚊有找
    囍宴: 女家淨請親戚35人在萊斯包場 ...

我都想睇知萊斯包場GE詳情,可吾可以INBOX比我丫,麻煩你

• tinawindy 2014-3-20 15:42:23

Me too.....想知道包場詳情,唔該晒

• 2311606 2014-5-21 00:51:20

計埋訂婚戒,婚戒,金器,大概140萬

• raymond520u 2014-5-21 11:14:56

2013年12月,100人左右自助餐,竹灣酒店,連酒水利事,約5萬多,連同其它事用,一共十四萬多.....(金器,婚紗相,禮金)

• ian0225 2014-6-3 10:18:11

上年結婚大約用左38萬(結婚戒指,28圍酒席,花車,場地佈置,開門利是,工作人員利是,婚紗相,—攝一錄,化妝師,姊妹化妝,姊妹裙,回禮禮物,紅酒)其中25萬酒席奶奶出,收回禮金吾清楚,因為全部要上繳奶奶喝茶利是都係。

• t.227 2014-6-4 14:04:23

ian0225 發表於 2014-6-3 10:18
    上年結婚大約用左38萬(結婚戒指,28圍酒席,花車,場地佈置,開門利是,工作人員利是,婚紗相,—攝一錄,化妝 ...

你奶奶包哂你地既酒席????

• t.227 2014-6-5 13:34:53

ian0225 發表於 2014-6-5 11:31
    係啊,佢出左25萬酒席錢,全部禮金都要比佢。

哦哦~~^^

• kk47 2014-6-22 21:38:40

你奶奶真有貨!!!
    我老爺奶奶冇比過一分錢......cheap 到死......

• skycoo 2014-7-11 23:19:35

愛靚才會贏 發表於 2013-4-18 10:31
    婚紗相:蘇梅影的15880
    旅行結婚:去蘇梅,兩個人機票食宿玩用左兩萬蚊有找
    囍宴: 女家淨請親戚35人在萊斯包場 ...

想問下你JOIN左邊間影婚照AR?影得靚唔靚呀?

• 愛靚才會贏 2014-7-12 10:46:48

香港故事園,風格几自然,如果你鐘意好濃妝好華麗d就吾岩啦