我的收藏
版主
申請
開區
申請
pppp001102
加入日期:2010-5-14
流動積分:73
查看 15466 回覆 61
按讚 0 按彈 0

澳門第一個NEW HTC ONE開箱

我今日去尋找ONE的存在,行左幾間都無,之後去左天地通,竟然有人買緊,

我就問個SALES仲有無,佢話要問下倉庫,6點打俾我,之後我心諗都覺得九成無,

之後都留低個電話就走左,跟著行左去高士得十幾間都無,

之後諗著回家戈陣我電話就響左,我聽左,

原來頭先戈間天地通真係搵到部ONE俾我,真係好多謝戈位人兄,

雖然用左6200MOP買,不過先買先享受,後買享折扣,唔緊要啦

保重啦EVO 3D

EVO 3D影GE夜境

ONE影GE夜境

最後我呼籲下各位,我今日真係行左好Q多間電話鋪,發現全部都只係要預訂,

無實機,如果等機用又唔怕貴小小的話不如四周維問下,話唔埋好似我咁WALK IN就買到呢!

0 0
  • kaido 2013-5-7 22:57:35

其實我都想換呢部, 請問可唔可以用部one影多幾張唔同既相比大家睇下, 謝謝

• insz 2013-5-8 01:23:38

好正呀, 全世界都冇貨, 6200都可以接受,

• 馬友政 2013-5-8 08:35:13

澳門數碼通都有HTC ONE.,不過要上台.

• Marco618 2013-5-8 11:23:54

樓主你可唔可以影你部機頂同機底睇下
    想知係咪真係有縫到A4紙都入到   

• W-Tommy 2013-5-8 12:58:47

等緊黑色,.,.,.,.,.,.,.,.

• pppp001102 2013-5-8 18:48:01

Marco618 發表於 2013-5-8 11:23
    樓主你可唔可以影你部機頂同機底睇下
    想知係咪真係有縫到A4紙都入到   

網路GE野真係唔可以信足,我部機連膠紙都唔知入唔入到去

• pppp001102 2013-5-8 18:48:45

kaido 發表於 2013-5-7 22:57
    其實我都想換呢部, 請問可唔可以用部one影多幾張唔同既相比大家睇下, 謝謝

咁你可能要等幾日,因為我想搵下D風景再影

• pppp001102 2013-5-8 18:49:12

馬友政 發表於 2013-5-8 08:35
    澳門數碼通都有HTC ONE.,不過要上台.

我都有問過,佢話要上台戈陣我即刻灰左

• pppp001102 2013-5-8 18:49:53

W-Tommy 發表於 2013-5-8 12:58
    等緊黑色,.,.,.,.,.,.,.,.

黑色澳門應該要5月中,不過黑溫個樣超正

• kaido 2013-5-8 20:10:57

pppp001102 發表於 2013-5-8 18:48
    咁你可能要等幾日,因為我想搵下D風景再影

無所謂, 其實我都係想睇下佢影相有幾掂啫, 等緊你既相片

• ants 2013-5-8 21:26:31

等候中, 想放NOTE 2 換NEW ONE

• 傑傑進 2013-5-8 22:59:10

樓主6200係16G?
    題外話,之前有人賣緊NEW ONE,小心係1:1

• pppp001102 2013-5-9 03:18:29

傑傑進 發表於 2013-5-8 22:59
    樓主6200係16G?
    題外話,之前有人賣緊NEW ONE,小心係1:1

唔係,係32G,16GB好似得TW有,咩叫1:1?

• 馬友政 2013-5-9 08:38:02

pppp001102 發表於 2013-5-8 18:49
    我都有問過,佢話要上台戈陣我即刻灰左

我好多號碼,我唔想再上台. = =