我的收藏
版主
申請
開區
申請

澳門第一個NEW HTC ONE開箱

• mw6866 2013-5-16 09:01:05

中國電信話月底or六月初有貨,不過聽說電信版的不如GSM版的質量好 ...

• insz 2013-5-16 09:46:05

bobojoey 發表於 2013-5-10 22:04
    部機好正,但我已經換o左兩部,聽日將會換第三部............慘

全世界都供貨緊張, 你咁快就換到兩三部??...
    有乜野具體問題又唔講~~

• akai127 2013-5-16 21:16:10

聽聞5月底會有大量貨,,等多下吧,我都等緊,,

• bobojoey 2013-5-16 21:17:48

機身超熱,徵信Whatsapp影完相Send唔到,影完相要出翻相簿先睇到d相,我換兩部都係用得三個幾鐘,數碼通上台行貨,唔信可以睇下本人出售o既post

• fight234 2013-5-17 11:55:59

bobojoey 發表於 2013-5-16 21:17
    機身超熱,徵信Whatsapp影完相Send唔到,影完相要出翻相簿先睇到d相,我換兩部都係用得三個幾鐘,數碼通上台行 ...

我都係數碼通上台行貨,冇你所講的問題 !

• 飛來的 2013-5-17 14:04:06

ctm有冇上台出機啊?

• bobojoey 2013-5-17 17:05:37

fight234 發表於 2013-5-17 11:55
    我都係數碼通上台行貨,冇你所講的問題 !

你就好啦,我真係好中意呢部機,但真係搞佢唔掂,我想佢穩定落o黎之後再買佢,佢金屬機身襯個MON超靚

• dennis2007 2013-5-17 21:48:59

你地去CTM訂有無落訂金,佢剩係叫我留低電話...

• 飛來的 2013-5-17 22:10:07

已訂了,上台不用給訂金。

• dennis2007 2013-5-18 00:16:19

都唔知幾時先有...呢個星期香港果邊有派哂貨,

• GT-R 2013-5-18 10:32:35

昨天去CTM問HTC ONE, 話要比500蚊訂機, 櫃枱報價$36XX上台價, 之前打1000問 就任$3800上台價, 但係CTM現場廣告就$33XX 上台價, 全部都係$160 PLAN, 去唔同地區CTM上台價有唔同價錢,!

• ronald1217 2013-5-18 11:19:00

GT-R 發表於 2013-5-18 10:32
    昨天去CTM問HTC ONE, 話要比500蚊訂機, 櫃枱報價$36XX上台價, 之前打1000問 就任$3800上台價, 但係CTM現場 ...

$33XX 上台價, $160 PLAN.. 下面D條文好似寫個PLAN 要跟埋+$38 (流動數據500MB)

• thepalace 2013-5-18 13:16:18

都唔知幾時有貨....

• ronald1217 2013-5-18 14:16:13

數X通官網有PLAN 了~!  機價$2,880 月費$188, 1G數據