我的收藏
版主
申請
開區
申請

美國民主謊言騙盡世界,比鐵幕更鐵幕,全球民主夢碎!

• 火裡鳳凰 2013-6-13 19:48:29

長大做貪官 發表於 2013-6-13 17:35
    美國帶著面具指責別人,侵犯人權無分彼此,只不過自己話自己神聖...五十步說百步 ...

名符其實的”賊喊捉賊”!

• 榴槤漂香 2013-6-13 21:49:44

舉民主之名,獨裁之實!

• cybershort 2013-6-13 22:29:08

美國總統仍是民選的,何獨裁之有?

• 火裡鳳凰 2013-6-13 22:33:08

偽裝高手...騙取民心

正如今次假民主假自由假人權...冇人揭發咪將全世界人蒙在鼓裡

• Mac Au(麥歐) 2013-6-13 22:39:12

估估下 發表於 2013-6-13 17:33
    嘩!!!!!!!!!!!!!! U真系當我地系毛豬虎魚

中國有了資料後會捉李旺陽,
    美國有了資料後會捉拉登

這就是分別之處!

• cybershort 2013-6-13 22:46:59

老美太過份啦! 騙盡世界,比鐵幕更鐵幕,快D叫我地國家領導人子女,高幹子弟,富二代快快歸來,彼方好危险呀!

• 火裡鳳凰 2013-6-13 23:35:29

老美太過份啦! 騙盡世界,中國人快醒悟唔好再受騙啦...以為美國係烏托邦,原來係子虛烏有咋的騙局

• 城市隱者 2013-6-13 23:42:28

我覺得美國人真係偉大!
    他們覺得政府做了不正當的事,就夠膽不顧一切去揭露!
    有這樣的人民,政府想做壞事都幾難...
    中國人幾時會達到這種境界?
    放眼四周,無恥的五毛多的是.

• a6633aa 2013-6-13 23:48:47

天下烏鴉一樣黑

• tonyso 2013-6-13 23:51:29

baggiochan 發表於 2013-6-13 17:06
    即是自己食唔到好葡萄, 就希望人地手上的葡萄也是爛的.......

鬼婆係o靚、但係佢哋有幾大食你又點會知呀!

• 長大做貪官 2013-6-13 23:54:45

城市隱者 發表於 2013-6-13 23:42
    我覺得美國人真係偉大!
    他們覺得政府做了不正當的事,就夠膽不顧一切去揭露!
    有這樣的人民,政府想做壞事都幾 ...

中國人一早已經達到忘我境界喇,當外國醜聞被揭發,第一時間有中國人幫手辯護,然後將矛頭指向中國,這種偉大忘國精神,邊個國家人民有呢???中國人獨有,簡直偉大到極點 !!!

• 深溫 2013-6-14 09:56:46

這就是百狗幾年前魯迅講o既精神勝利法~

• 深溫 2013-6-14 09:59:21

由此可見啲人平時批咁多獨裁又乜又七
    其實主旨都唔係人權自由
    只不過係政治立場o既口交
    僅此而已
    只不過平時有人有痛腳揸住
    咪將自己擺得高尚啲咁囉~

• hang.chai 2013-6-14 10:00:49

美國佬從來都唔係好人

• 阿水吹水 2013-6-14 10:19:49

長大做貪官 發表於 2013-6-13 23:54
    中國人一早已經達到忘我境界喇,當外國醜聞被揭發,第一時間有中國人幫手辯護,然後將矛頭指向中國,這種 ...

辯護或指責都一樣,必須以理服人,中國人支持外國並不一定是錯的,中國人支持中國也並不是全對的,要看事件的性質,道理說得通,中國外國都一樣,如果只站在某一個國家立場來說話,就是國家主義了。