我的收藏
版主
申請
開區
申請
D300
加入日期:2008-12-3
流動積分:1492
查看 1116 回覆 29
按讚 0 按彈 0

世界警察,原來是咁骯髒.

• 我要抗議 2013-6-15 00:37:03

呢D野真係唔洗佢講都知
    佢再唔爆D堅野出黎
    就懷疑佢係老味派出黎搞事減緩國內反中情緒
    為下屆共和黨鋪路拍住中國搞經濟

• vincet8 2013-6-15 00:57:30

世界警察,原來是咁骯髒. 咁中國警察, 很清潔嗎?

但香港中文大學回應話佢作大, 並沒有被入侵

• hp2599 2013-6-15 01:01:01

美國想偷中大試卷內容?   

• vincet8 2013-6-15 01:03:22

係斯諾登自己想偷中大d靚女資料............想溝女......., 又唔見佢偷澳大資料..........

• 我要抗議 2013-6-15 01:26:24

vincet8 發表於 2013-6-15 01:03
    係斯諾登自己想偷中大d靚女資料............想溝女......., 又唔見佢偷澳大資料.......... ...

佢大概只係披露左以下內容:
    (1)美國國家安全局「稜鏡」計劃範圍包括中國內地與香港地區的個人及機構;
    (2)美國向香港施加外交壓力,威逼港府將他引渡返美;
      (3)香港的法治將保護他免受美國壓迫;
    (4)他一直擔心自己和家人的安全。
    對比Daniel Ellsberg同Bradley E. Manning 佢披露D野實在窄好多,擺明瞄準中國
    假如佢有一件以上的"世界性"猛料,應該一開始最少就爆一件,留返其他用黎講數
    佢一開始就只係爆得D廢料,搞到E+好似小姑娘咁又想又唔想...
    所以我地係咪應該好似D強國民眾圍觀企圖跳樓者:仆X , 快X D跳啦~!!

• 我要抗議 2013-6-15 01:30:10

hp2599 發表於 2013-6-15 01:01
    美國想偷中大試卷內容?

洗咩偷
    香港人自己識寄過去!

• 昆仲 2013-6-15 07:44:08

依加先知,仲未遲!!!!

• 長大做貪官 2013-6-15 09:26:03

美國特工仲未搵到佢嚟追殺,美國盟友又冇大力追究...唔...一定流嘅

• 福利金 2013-6-15 09:58:03

我地用緊既Windows就係其中一個收集情報平台啦,不過收集我既野都無用

• niximieshui 2013-6-15 10:14:31

佢都無話自己好干淨

• 胡雪 2013-6-15 11:47:20

美國一些幕後操控已滲入本澳選舉

• 胡雪 2013-6-15 11:48:28

好多反對派有背景的,唔係錢點來,他們的目的是唱衰澳門,整衰中國,軟戰爭

• appletree 2013-6-15 13:54:43

胡雪 發表於 2013-6-15 11:47
    美國一些幕後操控已滲入本澳選舉

邊個呢?後庭稀?