我的收藏
版主
申請
開區
申請

另開一帖,討論豆沙餅們的言論偏激。

• 狄不過青 2013-6-29 22:35:02

認真睇過,先知道up乜王八宇宙真理,可能條友系有精神病ge。

• 福利金 2013-6-29 22:38:40

你兩個不如開一個帖一齊傾,唔好東一個西一個

• 讚賞 2013-6-29 22:40:27

狄不過青 發表於 2013-6-29 22:35
    認真睇過,先知道up乜王八宇宙真理,可能條友系有精神病ge。

果隻偽民主宇宙真理母豬可能係有精神病, 但更可能係有政治目的, 政治任務!

• tiredbaby 2013-6-29 22:43:11

豆沙餅這件垃圾,夠膽就上去北京講,門口狗都不如

• 豆沙餅 2013-6-29 22:50:30

喂,豬潲速遞,開餐啦

• 豆沙餅 2013-6-29 22:51:24

豆沙餅又攪起豬漣漪啦

• 豆沙餅 2013-6-29 22:53:20

豬孩們,dinner

• 豆沙餅 2013-6-29 22:58:26

豆沙餅勇闖豬圈,豬孩們掛住食靜晒?

• 豆沙餅 2013-6-29 23:00:02

一個道理,對一班野蠻既豬你唔可以用文明方法對佢

• dannielyau 2013-6-29 23:01:22

大家晚上好,做五毛要死全家嘅,請回頭是岸呀。

• 豆沙餅 2013-6-29 23:01:57

輕輕的我又走了,洗一洗雙手,不帶走一點豬流感

• 薑花 2013-6-29 23:23:23

豆沙餅似乎是一個不折不扣 100% 的澳門人 ---- 習慣了言論自由!

老餅! 咪話我老薑唔提你呀! 日後言及政治性質的話題, 要有所避忌喇!!

• flyanxia 2013-6-30 00:25:25

豆沙餅 發表於 2013-6-29 23:01
    輕輕的我又走了,洗一洗雙手,不帶走一點豬流感

你以為你這是幽默嗎?
    你以為你這是嘲弄嗎?
    無知者無畏,不是用來形容你的。
    那太不準確了。。。
    太不準確了。。。

你就是一個XXX
    在這文明的地方,我保持不說出那樣的字眼,因為我對自己還是有點要求的。

對於你這樣受過教育的人,我不能說是教育的問題,因為教育完全沒有用。
    對你完全是一種浪費。。。

• 豆沙餅 2013-6-30 00:35:13

薑花 發表於 2013-6-29 23:23
    豆沙餅似乎是一個不折不扣 100% 的澳門人 ---- 習慣了言論自由!

老餅! 咪話我老薑唔提你呀! 日後言 ...

即係以前D冇事啦,咁都冇咁驚
    以後我會小心架啦,謝謝