我的收藏
版主
申請
開區
申請

另開一帖,討論豆沙餅們的言論偏激。

• 豆沙餅 2013-6-30 00:36:49

flyanxia 發表於 2013-6-30 00:25
    你以為你這是幽默嗎?
    你以為你這是嘲弄嗎?
    無知者無畏,不是用來形容你的。

為保持豬圈衛生,作為一個養豬人打蒼蠅係必須既
    刺痛你嗎? 對不起啊

• 豆沙餅 2013-6-30 00:40:59

以後會不定時入嚟餵食清潔衛生,豬孩們你地盡興得啦

• 豆沙餅 2013-6-30 00:46:00

輕輕的我去睡了(唔係幽默,真係眼瞓).......

• flyanxia 2013-6-30 00:54:50

你的這些言論是這樣的蒼白無力,以至於你自己都舉得沒有意思了吧
    趕緊睡去吧

• flyanxia 2013-6-30 00:55:59

你對我的質問,我回應,你有繼續回應嗎?
    沒有,你只能發表這些蒼白無力的文字了。
    你再一次讓我失望了。。。

• flyanxia 2013-6-30 01:04:40

如果文明是要我們卑躬屈膝

那我就讓你們看見

野蠻的驕傲

你都好意思這樣簽名啊,什麽是文明?請從文明用語做起,論壇中也是一樣。如有疑問,請翻閱自己的帖子。

也不需要卑躬屈膝,你已經跪下了,向你所崇尚的所謂文明。

• 讚賞 2013-6-30 09:00:36

flyanxia 發表於 2013-6-30 00:25
    你以為你這是幽默嗎?
    你以為你這是嘲弄嗎?
    無知者無畏,不是用來形容你的。

朋友, 尊重討論區注意用詞喎, 通常污言穢語只是那些偽民主賊眉賊眼宇宙真理豬所為.

• 讚賞 2013-6-30 09:06:14

flyanxia 發表於 2013-6-30 01:04
    如果文明是要我們卑躬屈膝

那我就讓你們看見

那是偽民主賊眉賊眼宇宙真理豬的所謂文明, 非旁人所能理解. 無疑牠不用卑躬屈膝, 因為牠四腳爬爬於豬欄地上, 一邊享受牠政治主人的餵食, 一邊發其自以為是野山豬野蠻驕傲的白日夢.....

• 鬼佬強二 2013-6-30 09:22:52

一黨之私
    世襲專制
    百姓因此受苦........................

• urchin 2013-7-7 02:12:34

但係...我想問,美國監控全球,重點仲要係棱鏡中國
    但係點解到目前為止我地個黨政府都好似無出過聲咁既?
    日本仔去釣魚臺垂釣,佢地又係吾做野喎
    連菲律賓踩過界,都係講兩句就算
    但係反觀對國內既所謂民運份子
    又打又殺又禁錮...又被自殺又被捉迷藏
    吾係撩交嗌,只係實事求事唧
    咁多位,我想問你地有幾多個出過外國(即英美加紐)等各位生活過
    小弟有幸因為工件問題,係呢幾個地方都生活過一段時間
    少則一年,多則三五年,我發現左一個問題
    你估下最多房產既係邊類人?
    係官二代,我識既十居其九,洗錢如流水簡直不在話下
    果時我就成日問,點解中國咁多天災人禍仲要成日叫我地呢D港澳同胞去賣田賣地捐錢
    求其一個官攞佢既資產百分之一出黎,估計已經夠重建三五七次汶川
    岩岩好似見到有人提到,有錢出國生仔,或者留學讀書既只係佔全國千萬分之一
    但係往往呢千萬分之一就係身處高位,某某官之子,某某局長之女
    亦都係佢地呢班人食盡民脂民膏
    我吾敢講話全官皆貪,但係相信所謂既祖國又真係無你地講得咁好囉,呵?
    而且,一個巴掌係拍吾響架~一個人貪....背後牽連幾多人與事,相信大家都好清楚囉!!