我的收藏
版主
申請
開區
申請

老陳:只有白痴先信(老陳食評)係廣告,只準讚不準彈!

• 米仔 2013-7-31 19:28:41

老陳,你唔洗回應,大把fans支持你!

• ching80 2013-7-31 20:18:39

為咗錢

• kopropo 2013-8-1 10:22:18

我支持老陳

• siosio927 2013-8-1 17:17:13

如果唔係睇老陳, 我都好小黎呢區, 澳門好小呢種寫食評寫得咁細緻的。

我喜歡看老陳的文章。加油!!!! :)

• 極品 2013-8-2 18:00:10

我都支持老陳嫁...各人口味都唔同既..老陳介紹戈D有D地方成日經過都真係冇行過入去坐下..岩未食唔岩未算囉!! 唔洗咁話人既..

• 易碎小心 2013-8-2 19:35:06

就係多得老陳食野先多選擇

• ttoommmmyy 2013-8-2 21:42:18

我唔知老陳係唔係咁的人,但我地係身為成人同讀書人,做事同講話都要拿出證據,人地先會相信你的話

• 紅塵過客 2013-8-3 03:22:49

好多時老陳寫的食店,佢未出稿之前我已是常客,睇佢既文章對比下我食既感覺,真係幾得意。
    好似新潮咁,開張時食到而家,事頭婆都唔中意出名,多年前我都同佢講:不如我同你在網上出下貼, 話俾人知你呢度有好東西。
    佢話千祈唔好,已經日日座無虛席,太多人來唔係一件好事咁話。老陳未出貼之前一直都好鬼好生意,使鬼俾錢老陳寫稿咩!
    其實另一間 東東 又係一樣,肥老細都係唔中意出名之人,老陳未出貼之前d生意已應接不暇!佢都係唔想太多人去搞到質素下降! 還有鳳城軒,都係一樣。 老陳未出貼前已是日日座無虛席。
    其實在日本有好多細細間 的食店,d野好食,好多人排隊,d老細都係唔中意太多人去而令質素下降。

話老陳賺廣告費? 得啖笑者也! 好多食店根本唔需要買廣告。

• bs2009 2013-8-3 15:12:27

支持老陳!唔需要同d無聊人一般見識!

• pooky 2013-8-3 17:52:39

咁搞法,樓主反而係打手似啲喎,哈哈...
    唔信你睇吓各樓友嘅反應,自己統計一下啦。

• EDR 2013-8-3 22:31:38

有D人真係無野做攪是攪非

• 迷迭香 2013-8-3 23:22:14

老陳 發表於 2013-7-30 16:27
    當有人話我同咁多間食店有廣告關係時...誹謗已一定係事實...

人在做...天在看...二百幾間食店老闆...仲有 ...

駛咩理D無謂人....

• piggy2012 2013-8-3 23:22:30

易碎小心 發表於 2013-8-2 19:35
    就係多得老陳食野先多選擇

X 2,我都係支持老陳!!!都唔知D人係唔係食飽冇事做!

• 老陳 2013-8-5 14:59:39

pooky 發表於 2013-8-3 17:52
    咁搞法,樓主反而係打手似啲喎,哈哈...
    唔信你睇吓各樓友嘅反應,自己統計一下啦。 ...

自從山小屋事件後就發生D咁o既事...唔希望係山小屋o既競爭對手有關...

• babybabybaby 2013-8-5 15:02:35

老陳既貼我次次都有留意,見到d相同對食物既食評就已經是指大動,所以老陳介紹過既店我都去足9成(本人比較為食)。但好多時試完真心覺得唔好食,真系瀨過好多次野。只想講老陳既拍照功力與文筆真系好好(我唔敢講你系咪廣告)。但老陳出既貼我都會以欣賞既心態繼續支持