我的收藏
版主
申請
開區
申請

小學女教師粗口可以有咁多的威力

• 深溫 2013-8-5 11:42:45

Mac Au(麥歐) 發表於 2013-8-5 11:40
    粗口罵警有咩後果?
    我當然不會無啦啦罵人啦, 就萛不犯罪, 都會被對方拉去青山做檢查。

執法不公同老師講粗口係兩回事
    唔通球證做得唔好你就用個波省球證?
    有咩後果?你問下李健和啦~

• Mac Au(麥歐) 2013-8-5 11:47:08

深溫 發表於 2013-8-5 11:42

執法不公同老師講粗口邊係兩回事?

無啦啦用戶粗口罵球證當然係錯;
    但係如果球證執法不公, 你講粗口罵球證係大錯?

• Mac Au(麥歐) 2013-8-5 11:47:28

• Mac Au(麥歐) 2013-8-5 11:47:03

• Mac Au(麥歐) 2013-8-5 11:47:14

• 深溫 2013-8-5 11:50:05

這個當然~next~~

• 深溫 2013-8-5 11:53:45

你知唔知南華會規定
    如果球員講粗口係要罰o架
    咁如果講粗口唔係衰野
    咁點解要罰~

• 深溫 2013-8-5 11:59:11

我喺另一帖都有講
    反林老師嗰班人用粗口同人嘈
    咪一樣係衰
    所以粗口衰係本身
    而唔係乜人野乜野立場乜野情況下講就冇問題~

• 咩李老闆 2013-8-5 12:00:23

泛民咁鍾意叫人落台,唔該

呢位誤人子弟自己引咎辭職!

俾d責任心啦

• Mac Au(麥歐) 2013-8-5 12:29:37

深溫 發表於 2013-8-5 11:59
    我喺另一帖都有講
    反林老師嗰班人用粗口同人嘈
    咪一樣係衰

警察或公務員上班講粗口, 係咪要受罰?

• 深溫 2013-8-5 12:30:43

絕對贊成~next~~

• Mac Au(麥歐) 2013-8-5 12:32:51

深溫 發表於 2013-8-5 11:53
    你知唔知南華會規定
    如果球員講粗口係要罰o架
    咁如果講粗口唔係衰野

點睇呢段警察講粗口?

https://www.youtube.com/watch?v=NDHXpKEh0Vs

• 深溫 2013-8-5 12:33:58

死link~next~~

• Mac Au(麥歐) 2013-8-5 12:35:24

深溫 發表於 2013-8-5 12:33
    死link~next~~

已修改!

• 深溫 2013-8-5 12:36:21

你慳返啖氣啦麥歐佬
    唔係咩人講粗口就代表老師可以講粗口
    正如外國人周街屙屎都唔代表強國人周街屙屎冇問題
    你啲對人唔對事o既人
    永遠都雙重標準
    永遠都捉蟲~