我的收藏
版主
申請
開區
申請

請問邊間酒店擺酒好???

• carriehao88 2013-9-2 14:52:08

yumi1129 發表於 2013-9-2 10:56
    可否PM 我菜單!! THX

唔好意思,我無電子檔
    只能加我微信,我SD 比你~~
    AC:carriehao88

• iangrass 2013-9-2 15:29:18

yumi1129 發表於 2013-9-2 10:56
    可否PM 我菜單!! THX

其實你mail去宴會部, sale會send俾你架 個email係galaxy website搵下都有架啦!

• cornflower 2013-9-23 12:33:50

carriehao88 發表於 2013-8-30 11:34
    我睇完綠洲個場,佢話可以擺到30圍
    只係佢個舞台個位置唔係咁好
    如果轉位置就無舞台射燈

我仲打算march-in最好係直入(即唔用本身個位),但我無諗到舞台射燈呢個問題!!-口-咁點好,我想轉位置添~但無射燈...個度又多柱位,其實d 布幕都唔夠~

• Cheshire_C 2013-9-23 19:51:36

我之前親戚係逸東酒店擺, 係食自助餐的都幾好!

• carriehao88 2013-9-24 12:19:28

cornflower 發表於 2013-9-23 12:33
    我仲打算march-in最好係直入(即唔用本身個位),但我無諗到舞台射燈呢個問題!!-口-咁點好,我想轉位置添~但 ...

最好確定圍數,再決定要唔要轉舞台
    如果舞台放係門口正對面
    一來無射燈,二來你要睇圍數而決定舞台位置
    如果二十圍都可以
    但如果over 二十圍而個舞台放係最入面個個位置
    小心樓底會低~~~~

• cornflower 2013-9-24 13:55:59

carriehao88 發表於 2013-9-24 12:19
    最好確定圍數,再決定要唔要轉舞台
    如果舞台放係門口正對面
    一來無射燈,二來你要睇圍數而決定舞台位置

我應該25-30圍之間,我都覺得樓底矮,但可以接受到ge..個度亦可以拉番闊個舞台,企多d人....只係射燈同個screen就真係麻煩....搵日睇多次個場先~!

• 傷心斷腸人 2013-10-10 13:21:00

四季就唔係咁好啦, 因為好多人聽到去四季都係覺得遠, 個個都唉唉聲...
    早幾日去左MGM 飲, 個場唔錯, 擺30應該會幾好睇, 不過聽聞都幾貴.
    利申: 本人係永利擺的.

• kelly2013 2013-10-11 09:49:49

銀河擺都貴,而且無食飛用,吾少$$$

• ~小靜~ 2013-11-20 15:17:32

銀河個舞台好矮.......

• wawabb 2013-12-15 17:20:39

永利都吾錯,推介~~

• pc167 2014-1-16 02:07:23

咁置地呢?有無人可以講解下呀........

• t.227 2014-1-16 13:51:39

係囉~~請問有人知置地今年既菜單同幾錢一圍嗎~~食物同場地ok嗎~~thx~~

• waiwaiwai3 2014-2-7 09:26:25

請問有人知置地,永利,MGM幾錢一圍嗎,食物同場地ok嗎..THX

• carriehao88 2014-2-7 14:30:06

waiwaiwai3 發表於 2014-2-7 09:26
    請問有人知置地,永利,MGM幾錢一圍嗎,食物同場地ok嗎..THX

mgm 14年菜單最平9888另加1~~

• ray6218505 2014-2-9 00:43:31

永利最平$12388