我的收藏
版主
申請
開區
申請

請問邊間酒店擺酒好???

• 凡事能 2014-2-9 16:20:07

banyan tree幾錢一圍

• carriehao88 2014-2-10 11:03:37

凡事能 發表於 2014-2-9 16:20
    banyan tree幾錢一圍

最平11388另加1

• wairaymond 2014-2-15 21:25:24

carriehao88 發表於 2014-2-10 11:03
    最平11388另加1

最平唔係 9388 加 1 嗎?

• carriehao88 2014-2-17 19:12:07

wairaymond 發表於 2014-2-15 21:25
    最平唔係 9388 加 1 嗎?

我上年10月份拎GA MENU,
    係寫11,388,之後就13,888
    得二個價錢,唔係係我拎漏定係個SALE比漏我~~~
    最好都係問SALE 再UPDATE好D~

• VMart 2014-2-20 00:46:11

傷心斷腸人 發表於 2013-10-10 13:21
    四季就唔係咁好啦, 因為好多人聽到去四季都係覺得遠, 個個都唉唉聲...
    早幾日去左MGM 飲, 個場唔錯, 擺30應 ...

永利d野食ok吾ok啊?我都有打算永利

• 傷心斷腸人 2014-2-20 14:37:09

VMart 發表於 2014-2-20 00:46
    永利d野食ok吾ok啊?我都有打算永利

永利啲野食, 客人反映都唔算差, 又無話特別大讚, 不過無彈已經好好啦, 所以整體都ok.

• lamhouse 2014-4-2 18:03:14

知吾知威記擺酒惦吾惦?

• b~U~s 2014-4-21 12:28:37

lamhouse 發表於 2014-4-2 18:03
    知吾知威記擺酒惦吾惦?

威記個場都幾好, 樓底夠高, 又無柱, 圍數彈性, 又無最低消費, 我都打算訂呢間? 不過好似好少人擺威記, 我都無朋友擺過或飲過

• sillycrazy 2014-4-29 18:39:49

50圍的話, 除威記, 漁頭..有咩好介紹? grand hyatt 好嗎??

• rbbrbb 2014-5-7 15:33:40

sillycrazy 發表於 2014-4-29 18:39
    50圍的話, 除威記, 漁頭..有咩好介紹? grand hyatt 好嗎??

飲過, 我覺得幾靚呀, 好GRAND! 不過紫藍色調會顯得低沉少少~

• 幸福花子 2014-5-8 12:07:21

我個人因為希望方便親友~所以揀澳門區~30圍以上推薦永利&MGM~永利個場又靚,服務又好又貼心,30圍好鬆動,食物又好~當然價錢都相對高DD

美高梅:性價比高,但我地就覺得場地太暗~所以無揀
    銀河: 身邊朋友口碑都係一般般~
    觀光塔:朋友親眼見到D野由外來車送到TOWER再推入去,即係唔係TOWER煮的~同埋上次去WEDDING PARTY時,好多條魚都唔熟~
    金沙:交通唔方便,場夠大,但柱都多~
    四季:場地擺30以上會有D逼~服務每況愈下,食物質素好~(30圍以上強烈建議唔好分食,上次朋友擺32圍,正常時間開始,都食到11:30先上甜品)

• memories 2014-5-20 01:03:28

樓上的報告真係好詳盡呀~~~
    多謝賜教了~~~

• t-bb 2014-7-22 01:20:45

永利gd

• kelly2013 2014-7-22 09:27:15

最近飲過永利、銀河及MGM依三間都好好,整體都吾錯,不過,價錢就應該好貴.而四季以前朋友話不錯.

• patruck 2014-7-28 16:36:23

Galaxy 好ng好?