我的收藏
版主
申請
開區
申請

婚宴場地佈置

• danny839 2013-10-17 11:14:39

去搵精心啦~我BIG DAY嗰日去到會場一見開心到起~完全合符哂我自己嘅DESIGN!

• starfruit825 2013-10-18 11:54:17

anastasiayeong 發表於 2013-10-13 19:57
    我BID DAY JOIN NCM,覺得不值,跟得5好,設計參次,同FACEBOOK POST的完全是兩回事,BID DAY當日行完大運 ...

我BIG DAY都JOIN左NCM啊~~見你咁講我有D驚....

• anastasiayeong 2013-11-12 01:19:34

starfruit825 發表於 2013-10-18 11:54
    我BIG DAY都JOIN左NCM啊~~見你咁講我有D驚....

如果你鐘意可愛風格就開正佢地嗰範

• anastasiayeong 2013-11-12 01:36:23

starfruit825 發表於 2013-10-18 11:54

但我覺得佢地的用料大部分都是紙製,不會用真花,不能要求紙牌邊緣做弧形的效果,就算我要求的立體效果也做得不明顯,淨係買設計兩萬幾唔包花車佈置真係唔值,因為澳門今時今日求其在身邊搵個朋友都可以設計得好有水準

• chan1127 2013-11-19 02:58:08

oh no......................

• 高比starmoon 2013-12-6 22:50:11

請問有無邊間係平靚架

• Sillymanieva 2013-12-13 22:28:21

anastasiayeong 發表於 2013-10-13 19:57
    我BID DAY JOIN NCM,覺得不值,跟得5好,設計參次,同FACEBOOK POST的完全是兩回事,BID DAY當日行完大運 ...

完全十分認同!!
    出來感受不同的,後其經新人建議後final修改後,大婚當日後景可以是修改前的圖片

重點!!
    留影區影到一半竟然倒下,基本的setup都做唔好

• kellychen 2013-12-13 23:28:47

唔係咁差啊?

• anastasiayeong 2013-12-15 21:24:50

Sillymanieva 發表於 2013-12-13 22:28
    完全十分認同!!
    出來感受不同的,後其經新人建議後final修改後,大婚當日後景可以是修改前的圖片

今次咁誇張,搞到咁5吉利,有冇賠償?

• lee_crystle 2013-12-17 19:50:09

hehahe 發表於 2013-10-13 23:18
    我之前首選係NCM,因為佢fbook既作品真係好靚,我有d朋友都推薦,之後去佢地鋪頭諮詢,我未決定join已經問 ...

完全認同, 呢間野成日sell自己點好, 踩其他公司, 我又吾覺佢既設計做得好好, 傾左一陣覺得吾對路就拉老公走!!

我下年12月four seasons擺, 最後決定搵WOW, 花車搵左精心, 攝影就係Sam ip!!

• 提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
  • miniChan 2014-1-21 01:49:44

lee_crystle 發表於 2013-12-17 19:50
    完全認同, 呢間野成日sell自己點好, 踩其他公司, 我又吾覺佢既設計做得好好, 傾左一陣覺得吾對路就拉老公 ...

我都係搵佐WOW 花車都係精心 攝影係LAMB 得閒交流下 姐妹化妝未定

• kkkaty 2014-1-22 14:40:43

NCM真係會咁.???我都JOIN左佢地....><

• a450951628 2014-3-7 14:37:00

大家如果有興趣我可以介紹pc,佢地係一間新公司,現在介有優惠~

• musmus_life 2014-3-11 10:36:36

高比starmoon 發表於 2013-12-6 22:50
    請問有無邊間係平靚架

有間喺蓮蓬附近,叫甜心,係精心GE一半價錢。但佢有個問題就係佢未必好識設計,總之照板煮碗就OK~但以佢個價錢, 我覺得佢應該冇精心咁多靚鮮花.....