我的收藏
版主
申請
開區
申請

婚宴場地佈置

• qazw 2014-3-12 17:38:16

我結婚用左一間比較新的公司,佢地有晒設計圖,如果有唔滿意又比改,改到啱為止,而且我最鐘意的一點係我join左佢地個plan之後無再加過錢,唔會好似有D佈置公司成日話要再佈價,咁又話要加錢,個台大D又話要加錢,去到氹仔又話要加錢,咁又話做唔到,最唔鐘意!!
    依間佈置公司個老板娘跟野跟得幾足,又會成日問我地意見,我地join左佢最貴個plan,咩都包晒,仲有我奶奶勁鐘意的即影即有XD,我婚禮係做主題佈置,效果我好滿意,因為我唔鐘意舊式的拉布佈置,所以我無幫襯花店!
    我有睇過NXM, WXW,THE OXE依幾間的主題佈置起手都要3,4萬,又無即影即有,所以最後都係JOIN左我果間,之後出黎效果好好,我好滿意,仲介紹埋比我其他朋友!

• 金仔 2014-3-16 22:53:06

qazw 發表於 2014-3-12 17:38
    我結婚用左一間比較新的公司,佢地有晒設計圖,如果有唔滿意又比改,改到啱為止,而且我最鐘意的一點係我join左 ...

hi~~~^^~~可以pm d資料比我嗎
    thx

• siwan626 2014-3-17 11:59:38

HI ~ 也請PM我吧!

• pc167 2014-3-17 13:19:06

我結婚用左一間比較新的公司,佢地有晒設計圖,如果有唔滿意又比改,改到啱為止,而且我最鐘意的一點係我join左 ...

我都要呀..請PM....THX....

• 不再流淚 2014-3-17 14:33:24

我都要呀..請PM....THX....

• qazw 2014-3-17 14:45:17

已經PM晒大家啦~~^^~~希望大家都有一個難忘的婚禮啦~~^^~~

• minimiki 2014-3-17 17:32:00

我想要你介紹果間嘅聯絡資料,麻煩pm我丫,tks!

• StephanieTin 2014-3-17 22:29:34

麻煩PM埋我..謝謝!

• carriehao88 2014-3-17 23:40:10

我係join wow,係上年搞活動join揀左主題佈題,都係2萬幾蚊,加埋good day即影即派相,2樣加埋都唔過3萬,wow無出現乜都加錢ga情況,反而揀完主題佈置仲送野tim,至於你講加錢我都有聽聞過其他公司會有咁ga情況,建議各位搵多幾間,拎資料睇清楚再決定,畢竟套餐係寫明,唔會突然更改

• 幸福囡囡 2014-3-18 00:09:12

可否pm埋我,thanks

• 幸福囡囡 2014-3-18 00:09:43

可否pm埋我,thanks

• t.227 2014-3-18 14:21:18

carriehao88 發表於 2014-3-17 23:40
    我係join wow,係上年搞活動join揀左主題佈題,都係2萬幾蚊,加埋good day即影即派相,2樣加埋都唔過3萬, ...

其實主題佈置最大有咩分別架???thx~~

• qazw 2014-3-18 16:33:52

carriehao88 發表於 2014-3-17 23:40
    我係join wow,係上年搞活動join揀左主題佈題,都係2萬幾蚊,加埋good day即影即派相,2樣加埋都唔過3萬, ...

我之前都有問過wow既佈置呀~但佢無即影即有,我想同一間公司搞掂晒,唔洗煩ma,good day既即影即有要派籌等羅相,我唔鐘意! 而且我果間仲有埋主題既candy bar套餐,我貪佢淨book都要成3千大元,但套餐個plan又包埋,所以又覺得啱數! wow既佈置都唔錯呀~佢都係做主題佈置,大約2萬左右,都係唔洗成日要另收費,我其實最唔鐘意果D佈置公司成日加少少野又話要另收費lo....

• carriehao88 2014-3-19 09:35:39

t.227 發表於 2014-3-18 14:21
    其實主題佈置最大有咩分別架???thx~~

主題佈置即係有一個主題黎做佈置..例如B DUCK或者HELLO KITTY 等等~~
    通常依家係拉布同主題為主~~
    拉布係一般花店都做~~
    但主題因為要好多板~
    費用都比拉布貴~

• carriehao88 2014-3-19 09:41:51

qazw 發表於 2014-3-18 16:33
    我之前都有問過wow既佈置呀~但佢無即影即有,我想同一間公司搞掂晒,唔洗煩ma,good day既即影即有要派籌等 ...

我都問過幾間價錢, 最抵係GOOD DAY~
    我JOIN 個PLAN 係限時3個鐘任影~
    派籌都OK~~ 我見我老世結婚都係派籌仔..
    問題不大~