我的收藏
版主
申請
開區
申請

婚宴場地佈置

• sueman 2014-5-5 18:52:10

qazw 發表於 2014-3-12 17:38
    我結婚用左一間比較新的公司,佢地有晒設計圖,如果有唔滿意又比改,改到啱為止,而且我最鐘意的一點係我join左 ...

hi~可以pm d資料比我嗎

我結婚用左一間比較新的公司,佢地有晒設計圖,如果有唔滿意又比改,改到啱為止,而且我最鐘意的一點係我join左 ...

• Smallphotato 2014-5-29 15:36:00

可以PM我嗎?THX

• Smallphotato 2014-6-6 13:11:01

可否pm我公司名和價錢?thx

• Smallphotato 2014-6-11 22:47:13

可否Pm資料價錢嗎?thx

• MiniNan 2014-6-18 11:30:26

HI ~ 請PM我吧!

• cocococo428 2014-6-19 23:54:26

麻煩pm比我呀 thanks

• qazw 2014-6-25 13:54:56

不好意思~~因為最近工作比較忙,所以少上左依度...樓上的SIS我都PM晒你地啦~~你地參考下啦!

還有好開心之前有介紹左幾位網友搵依間公司~之後有覆我話我無介紹錯,覺得真係幾好~~^^~~

因為我好驚老點左人地,因為結婚一生人可能真係得一次,唔想有任何唔開心的事,知道網友都認同,實在太好了^^

• iiaann 2014-6-25 17:50:54

anastasiayeong 發表於 2013-10-13 19:57
    我BID DAY JOIN NCM,覺得不值,跟得5好,設計參次,同FACEBOOK POST的完全是兩回事,BID DAY當日行完大運 ...

絕對同意, Join左NCX , 婚後我都覺得不值, 除左佢係一價全包呢度好, 其它都普通,
    傾設計時淨係去現場傾過一次, 到初步比左一次草圖我地睇後, 全部都要用email傾, 係因為要避免溝通上的磨擦嗎? 初稿比我睇時我不滿意, 覺得會令個台很空蕩, 要求轉用另一種設計, 佢地就極不願意, 只係話會加多兩朵花上去, 確保不會空蕩, 反而是我自己去佢facebook度搵出佢地整過ge同類型ge相去話佢知, 佢個設計實在會令個舞台好空蕩, 而且我要求係誇張d, 佢先肯同我轉設計, 最後交給我的草圖, 勉強都符合我要求, 但到Big Day那天, 見到個舞台先發現, 佢比我個草圖ge色係有粉紅同橙色ge, 現場只係得粉紅色一個tone, 雖然個設計係一樣, 但顏色是很重要的, 佢比我個感覺就係, 用同一隻色print晒成個舞台ge設計, 我覺得好求其lo~~

門口的留影區, 傾的時候叫佢放盞射燈係度, 等個位置光猛d...最後無lo...
    留影區在傾的時候, 亦有同佢地講個要加d可以拍照ge道具, 點知出黎ge道具, 蚊茲咁細, 完全無人知道係道具可以攞黎影的!!!!

其次, 佢個plan係有埋指模樹的畫的, 我以為會好似佢店舖內的那些有框指模畫一樣, 但那天給我的只是一卷畫布, 比畫布我都唔緊要, 又無事先同我講聲, 而印台是幾乎無色的!!賓客打了指模上去是差不多看不見指模的狀態, 我見到真係超嬲!!! 因為我發現的時候已經開始接待賓客, 印台亦來不切叫兄弟姐妹再買回來, 成卷畫只好就咁放埋一二邊, 最後只得幾隻指模在畫上!!!激到我爆炸, 好彩我的婚紗相公司有送簽名布比我, 如果唔係乜都無!!

而我亦另外有向佢地join攝影package, 係snap shot同MV短片, 短片都OK 整得唔錯, 真係好我會講的。snap shot通常都會有幾張特效, 我其實都無要求好似影婚紗相咁ge效果, 但佢好似求其套用個LOMO效果比我咁lo...咁我自己都識整啦洗鬼join plan咩!!

總結NCX比我ge感覺就係, 佢地好重視facebook ge display, 希望每個婚禮都唔重複等佢可以放晒係facebook, 而我要求ge唔係佢地期望可以入facebook ge類別所以就求其馬虎了事, 反正big day戈日佢地又唔會見到我, 之後又收晒錢婚禮又完左, 無野好講. 我唔係話佢地差, 只係普通 同埋我唔會介紹朋友去lo.
    如果希望一價全包 又無乜要求ge 呢間都唔錯ge.

• wf8y 2014-6-25 20:43:52

可以PM我資料嗎?十分感謝!

• risako 2014-6-25 23:45:08

可以pm埋資料比我嗎?thx

• chris_cs 2014-6-26 19:34:09

請問有冇人join 過 good day wedding 嘅佈置啊?

• MichelleIan 2014-6-27 08:05:23

可以PM埋我嗎?我都揾緊佈置公司,THX。或者E-MAIL我啦,THX;E-MAIL﹕lovemichelle619@gmail.com

• MichelleIan 2014-6-27 08:05:30

可以PM埋我嗎?我都揾緊佈置公司,THX。或者E-MAIL我啦,THX;E-MAIL﹕lovemichelle619@gmail.com