我的收藏
版主
申請
開區
申請

婚宴場地佈置

• MichelleIan 2014-6-27 08:11:31

qazw 發表於 2014-3-18 16:33
    我之前都有問過wow既佈置呀~但佢無即影即有,我想同一間公司搞掂晒,唔洗煩ma,good day既即影即有要派籌等 ...

HELLO~可以話我知係邊間個餐有埋CANDY BAR嗎?謝謝你^^

• Dada` 2014-6-30 01:45:59

qazw 發表於 2014-3-12 17:38
    我結婚用左一間比較新的公司,佢地有晒設計圖,如果有唔滿意又比改,改到啱為止,而且我最鐘意的一點係我join左 ...

Could u pls pm me the pricing with details? Thanks

• ANDYANDYHA 2014-7-1 12:51:33

可以pm埋資料比我嗎?thx

• IANIANCHAN 2014-7-4 15:32:23

我結婚用左一間比較新的公司,佢地有晒設計圖,如果有唔滿意又比改,改到啱為止,而且我最鐘意的一點係我join左 ...

HI~~可以PM埋我嗎?

• iriscyh 2014-7-7 14:31:33

我都想要資料呀, 請PM埋我啦

• rotest007 2014-7-9 18:06:33

我都想知系邊間, THX~

• p@mel@ 2014-7-14 04:51:17

Please PM me, thanks

• qazw 2014-7-14 18:39:56

已PM大家啦.....

• uucarman 2014-7-15 14:29:35

可以PM我嗎?

• Love_show 2014-7-16 14:34:11

qazw 發表於 2014-6-25 13:54
    不好意思~~因為最近工作比較忙,所以少上左依度...樓上的SIS我都PM晒你地啦~~你地參考下啦!

還有好開心之前 ...

可否PM埋我??THX~

• purple30 2014-7-16 23:42:03

iiaann 發表於 2014-6-25 17:50
    絕對同意, Join左NCX , 婚後我都覺得不值, 除左佢係一價全包呢度好, 其它都普通,
    傾設計時淨係去現場傾 ...

thanks for yr sharing~!!原本諗住都搵下佢地,但係同佢地fb傾又唔可以報到價比我,一定要黎到傾,我覺得呢樣唔多好,因為我想知個range, 同埋傾嘅過程都感覺到service一般,因為我好著重溝通嘅過程,所以依家簡左第2間lu~

• anastasiayeong 2014-7-20 02:42:53

絕對同意, Join左NCX , 婚後我都覺得不值, 除左佢係一價全包呢度好, 其它都普通,

估唔到佢地收咗咁多投訴仲係冇改善,我當時的簽到枱簡直係冇眼睇,舞臺佈景版設計時話會打燈增加層次感,結果又冇,唉…依家隔咗成年諗返都仲係好後悔搵咗呢間野佈置

• lee_crystle 2014-8-4 04:51:18

呢間野係好不知所謂, 我同老公入到去, 問佢有冇sample睇, 佢話冇架, 每個都係獨一無二, 問佢幾錢, 佢就問我地幾錢預算, 我地有幾錢budget就做幾多野, 傾左等於冇傾, 最後問佢我地要預備乜野, 佢就凈係叫我地比訂金就得, 激到我男朋友勁嬲, 又成踩其他公司, 好似全澳門得佢地係最好甘!!問心我覺得佢地設計好一般,  見過朋友婚禮, 佢地擺道具又亂泥, 我朋友用過佢地都話好釆我冇join到佢地!! 最後用左表姐介紹嗰間!!

• lee_crystle 2014-8-4 04:57:55

分享下我朋友既婚禮設計丫, 我同佢join同一間, 現場超靚超型

• 無霸道 2014-8-4 16:38:35

呢一間NCX真系勁有問題囉!首先SELL野的方式已經勁有問題!完全只系問你有幾多預算!個價錢就好似佢話幾多就幾多!對於消費者系毫無保障囉!跟住設計方面下下都要用E-MAIL傾,完全唔明白點解唔可以當面傾,好似驚D人系佢地舖頭嘈,嚇走一D未JOIN佢地GE人咁!點知最後用E-MAIL傾完,同BIG DAY哥日個感覺完全唔同囉!!!完全唔值得!!!