我的收藏
版主
申請
開區
申請

地產服務最差

• 豬骨湯 2017-1-2 17:30:24

baby3253 發表於 2016-7-6 17:15
    我最近都簽咗臨時約,自己又唔識,簽完之後先知係死約,寫埋要落大訂,原本都無問題,因為我都有心買,但而家聽啲 ...

乜之前無向銀行估價先嗎?

• baby3253 2017-1-9 15:34:58

豬骨湯 發表於 2017-1-2 17:30
    乜之前無向銀行估價先嗎?

因為第一次,好多都唔識,估過兩間都估唔足,跟住地產經紀話某國企銀行估到,肯借目標價,跟住先落細訂,後尾先驚,因為好多都話地產信唔過,好彩最後都無問題,否則就大件事了...

• 天空A 2017-11-28 19:40:53

通常好講個人,同一間公司每個人員都唔同

• betty8804659 2018-1-31 19:53:39

之前有間細價樓想放,因為想快甩手,放咗幾間細行,可能因為細價樓既原因,有其中兩間完全無帶人睇過樓,另外一間仲離譜,叫佢幫我放,佢又放錯價錢又放錯相,仲要兩次!!你唔幫我推都唔洗咁架

• ws63018215 2018-7-11 17:40:31

小弟從事地產1年 講下自己的立場

其實邊一間地產都會有好同衰

地產的作用應該係保護好自己個客 用任何方法都要保護好個客 令佢順利買到好的樓

有人話做咩唔直接幫發展商買樓  小弟有個咁的經歷:
    某新盤開盤 有某一部分客人一齊去拍發展商門  結果發展商賣比佢
    咁佢地好開心拉 但得出黎的價錢 係95蚊 仲要係比較差的貨(咁當然我唔敢講野) 而我手上的價單係 89蚊   

• qq244931207 2018-7-29 09:20:53

代辦粵澳兩地生牌,名额有限,先到先得。咨询热线:158 2057 8182WeChat:158 2057 8182鄧生

• Dick辉 2018-11-21 11:30:43

這個要看經紀人的,經紀人決定服務好壞,我們公司雖然公司不是很出名,但是對待每一個客戶都非常用心,只要是在我們手裏買樓的客戶,我們每次去香港澳門的時候都會帶禮物去看望,時刻報告物業情況,及進度
    http://a3.rabbitpre.com/m2/aUe1ZjEhH9