我的收藏
版主
申請
開區
申請

2014新人揮手區~~~

• Smallphotato 2014-5-26 21:56:05

WAM 發表於 2014-4-25 18:06
    姐妹裙+化妝set頭500蚊起,淨化妝280(包夜晚轉髮型),姐妹裙269起

請Pm, thx

• Smallphotato 2014-5-26 21:56:08

姐妹裙+化妝set頭500蚊起,淨化妝280(包夜晚轉髮型),姐妹裙269起

請Pm, thx

• Smallphotato 2014-5-26 21:56:11

請Pm, thx

• Smallphotato 2014-5-26 21:56:56

Pls pm, thx

• Smallphotato 2014-5-26 21:57:01

Pls pm, thx

• Smallphotato 2014-5-26 21:57:05

Pls pm, thx

• 秘書人 2014-5-30 16:47:48

PM PLEASE>THANKS

• Anna23 2014-5-31 18:30:46

lovelou 發表於 2013-12-11 09:54
    我姊姊裙都系rose.婚紗戈d就系現代一條龍..不過我改曬佢入面big day既野..化妝,攝影都系自己搵freelace~ ...

你搵左邊個攝影呀?可否PM資料同電話比我

• johnlocke 2014-6-6 11:22:07

12月, 但只 book 了場地和報置.

• 小小宇宙 2014-6-6 21:15:34

Anna23 發表於 2013-12-5 21:47
    姊妹裙+化妝,我搵左Easy Wedding, 因為有package, 同埋裙的質料,幾好。

想請問easy Wedding有姊妹裙+化妝呀??package幾錢呀??
    可以pm資料我嗎

• MichelleIan 2014-6-14 11:52:20

Anna23 發表於 2013-12-6 20:41
    長裙+姊妹化妝$630,短裙+姊妹化妝$550,裙ga質料幾舒服

你的價錢係一個姊妹的價?

• MichelleIan 2014-6-14 13:15:24

我地呢排先打算擺酒~而且睇下趕吾趕到今年,而家好煩,咩都吾知未傾,淨係了解左d酒席,但仲未決定邊間同埋要幾多,好多野都識><

• TOPMC 2014-6-16 18:35:43

VICKIJOR 發表於 2014-5-26 17:58
    我12月27日丫....除左影左婚紗相同BOOK 左..WESTIN ..其他都仲搵緊未搞過=.= 諗到頭爆 ...

快D搵,今年好年呀.....

• Smallphotato 2014-6-18 16:11:11

TOPMC 發表於 2014-4-25 13:48
    我一條龍包婚紗,褂,媽咪,姐妹,場地,車佈置,花球,化妝,1P1V都係3萬幾咋喎.....重要無分區,無嗰D咩洗衫費丫 ...

請pm店名, thx

• kelly2013 2014-6-19 13:36:06

小小宇宙 發表於 2014-6-6 21:15
    想請問easy Wedding有姊妹裙+化妝呀??package幾錢呀??
    可以pm資料我嗎

easy weddxxx?係米係俾利喇廣場,老闆娘細細粒粒後生O個間?
    我朋友之前都幫親過佢做姊妹衫,我自己當時係姊妹,個老闆娘幾串同好無禮貌O架! 條裙同d貨做得幾好都無用o羅!我地係客人仲要受氣和被數臭! o個時我朋友話好後悔幫親..