我的收藏
版主
申請
開區
申請
kekilak
加入日期:2007-8-17
流動積分:48
查看 32105 回覆 41
按讚 0 按彈 0

New VOXY & NOAH 你們會如何選擇呢?

• New VOXY & NOAH 你們會如何選擇呢?
    單選投票, 共有 320 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • kekilak 2014-4-25 02:28:56

New VOXY

• kekilak 2014-4-25 02:29:27

New NOAH

• i92213 2014-4-25 12:35:23

如果相同價錢,當然買voxy,型仔好多

• dreams_again 2014-4-25 23:23:23

voxy貴d,而且沒有行貨

• 好心分手 2014-4-29 09:19:47

單係講樣就VOXY, 差少少都係VOXY

• MacauCar.net 2014-5-2 11:50:11

VOXY外型幾好......

• Manor 2014-5-10 10:18:57

VOXY殺氣大D

• richdad888 2014-5-29 22:40:27

新NOAH外型抄Serena, 無個性。都係Voxy型仔。

• d833 2014-6-1 19:02:38

Voxy有冇保養架?

• dreams_again 2014-6-1 23:43:20

應該是賣車的車行幫你做保養,但假如豐田話noah或voxy需要召回時,日豐就不會處理呢d voxy

• coce 2014-6-2 15:27:47

dreams_again 發表於 2014-6-1 23:43
    應該是賣車的車行幫你做保養,但假如豐田話noah或voxy需要召回時,日豐就不會處理呢d voxy ...

話就話行貨d保養好似有信心d,但講真,我架corolla試過返佢地度噴油,過左1年左右噴油果度出哂d橙皮紋。之後我自己去第二度噴,到依家都冇出現問題。又另外試過recall要換零件,打黎叫我等佢地電話安排免費返去換,到依家,都有3~4年了,冇打過比我。
    或者可能個別case,但所謂d行貨保養我就唔太介懷,除非係買d過百萬既車

• dreams_again 2014-6-2 17:22:36

coce 發表於 2014-6-2 15:27
    話就話行貨d保養好似有信心d,但講真,我架corolla試過返佢地度噴油,過左1年左右噴油果度出哂d橙皮紋。 ...

我身邊買日韓車的人,好似過左5000km後都不會回去原廠保養;我自己哥部車也是水貨,基本上除了換消耗品以外,暫時都ok

• kelvinH 2014-6-3 10:10:45

尤其豐田車有邊間車行吾識整

• coce 2014-6-4 02:59:06

dreams_again 發表於 2014-6-2 17:22
    我身邊買日韓車的人,好似過左5000km後都不會回去原廠保養;我自己哥部車也是水貨,基本上除了換消耗品以 ...

咪就係,返原廠換又要預約,麻Q煩。所以我岩岩都換左架水貨車。