我的收藏
版主
申請
開區
申請
ak470078
加入日期:2011-9-14
流動積分:1312
查看 39276 回覆 105
按讚 0 按彈 0

希望大家都分享一下你地既經歷~請不要開全名~以X代替以免惹上不必要麻煩~
    日內本人亦都分享一下自己經歷~~~

0 0
  • ak470078 2014-4-30 19:05:22

入內容

• ak470078 2014-4-30 19:28:05

過多段時間我會POST 相加文

• ckng391 2014-4-30 19:40:46

• kelvis1213 2014-4-30 19:45:33

不如分享下邊間最抵買仲好啦

• KALVINWONG 2014-4-30 19:56:04

使講GE , KX一定有份

• ak470078 2014-4-30 20:01:10

大家分享下啦,不如

• DAIJJ 2014-4-30 21:18:11

澳門有邊間唔黑...不過我係想睇下係黑價格定黑店鋪質素

• KALVINWONG 2014-4-30 22:38:39

我諗大家都有遇過, 開左訂, 間鋪見賺得少,到貨又改貴左, 一系見多人訂, 間鋪又訂多D, 分貨果時話無, 2日後又有現貨貴幾舊. 我個FD 有次系間個老細好串GE 系 中星同 大三巴 有店GE, 訂左D野 到貨, 去到比交收埋, 佢果晚就放番同樣GE貨, 不過系插水價LO,差2舊LO! 問番個老細, 個野仲串番你轉頭, 擺明黑店, 老實講, 有次我去模友訂野, 佢來貨插左水, 佢都會平番比我LO~
    2間鋪雖然合作 模友就好人好多

• wewewawa20 2014-5-1 00:13:11

黑店點少得中星果間超人!!!!訂親乜Q出曬貨先同你話無.....

• ak470078 2014-5-1 00:18:20

wewewawa20 發表於 2014-5-1 00:13
    黑店點少得中星果間超人!!!!訂親乜Q出曬貨先同你話無.....

超人果間我未試過中招~個老闆娘幾好人既~不過都聽過唔小野

• ak470078 2014-5-1 00:20:45

kelvis1213 發表於 2014-4-30 19:45
    不如分享下邊間最抵買仲好啦

低買既我諗玩具X國唔小得啦
    恆X
    同利X
    良心價服務好

• kelvis1213 2014-5-1 00:25:48

ak470078 發表於 2014-5-1 00:20
    恆X
    同利X

恆利正~! 利x姐係邊間? 係邊頭的:D?

• DAIJJ 2014-5-1 00:28:14

ak470078 發表於 2014-5-1 00:20
    恆X
    同利X

恒X  點解良心價...因為唔洗交鋪租
    利X  我諗原因都係一樣..可惜只係賣模型 如果做埋其他玩具就正
    聽聞玩具X國同恒X 係同一個老闆~~

• ak470078 2014-5-1 00:28:40

本人平時無聊都鐘意行下玩具店~先講好既
    以上係本人覺得幾好既
    利X達
    玩具X國
    恆X
    呢D係澳門黎講算係叫良心價
    仲有間我都覺得還可以既,佢係大三巴行落小小
    我遲左訂到CUT訂之後先去佢都肯比我落訂仲比我轉貨,仲好落意係FACEBOOK解答我既問題
    至於價錢由於我未攞貨所以答大家唔到