我的收藏
版主
申請
開區
申請
rainbowstar
加入日期:2012-5-16
流動積分:606
查看 38218 回覆 22
按讚 2 按彈 0

女性坐巴士時小心此賤男人

14049_10205440506844905_3007955048270643236_n.jpg 11067500_10205440505964883_7859055237173532148_n.jpg

昨晚坐巴士戈時遇到個賤男人
    女性要小心
    我坐窗口位置
    個賤男人一見我隔離個女仔落車
    已經9秒9坐左係我隔離
    但係戈個站好多人落車有把位坐
    佢一坐落黎已經成個身痴到我好埋
    講真有邊個女仔鍾意俾一個3唔識7 o既男人貼住自己個身
    俾我感覺我好驚佢會有一下步行動
    所以我個身都動一動俾佢知道唔好貼咁埋
    但係佢反而仲坐埋d
    好似我識佢咁
    之後我同佢講唔該唔好坐咁埋
    佢之後好大聲咁話咁巴閉坐的士啦
    男人大舊係咁ga la
    唔鍾意你可以行開
    一係就坐埋d
    之後我就話你係男人冇理由貼住我黎坐
    個賤男人仲話睇下你個樣先啦
    我從來冇講過佢非禮我
    唔知佢做咩咁大反應
    佢仲要係澳門人唔係大陸人
    澳門人點解都會咁衰格
    我真係未見過一個男人賤格到咁o既地步
    所以各位女性坐巴士時小心此賤男人

2 0
  • rainbowstar 2015-3-14 01:58:09
    推薦

但係我有同佢講唔該可唔可以坐開少少,但係佢好冇禮貌好大聲咁話我一D修養都冇,女仔自己保護自己冇咩唔啱,到俾人非禮左之後已經太遲已經俾人非禮左。

• krkkrk79 2015-3-27 16:53:16
    推薦

(佢仲要係澳門人唔係大陸人
    澳門人點解都會咁衰格)

噢........井底蛙覺得澳門無衰人, 大陸無好人?

• 天使的愛 2015-3-13 22:36:33

可能佢有不妥,但我覺得澳門而家D女仔真系以為搭巴士迫少少HI親就覺得有人想非禮佢,次次用寄怪眼神俾住人
    講真可能真系有呢D色狼出沒,但有時真系吾好先入為主,澳門我相信吾會咁多人光天化日之下非禮人

• cwh2008 2015-3-14 04:45:24

如果佢好似吴尊咁靚仔個故事可能唔會係咁,所以我醒目,女仔隔離有位我一定唔會坐,寧願企.

• id6767999 2015-3-14 20:08:52

cwh2008 發表於 2015-3-14 04:45
    如果佢好似吴尊咁靚仔個故事可能唔會係咁,所以我醒目,女仔隔離有位我一定唔會坐,寧願企. ...

同意~~哈哈~~不過條仔又真係PK左少少GE~

• rainbowstar 2015-3-15 18:46:11

坐巴士我完全唔會望個樣,所以佢靚唔靚仔唔關我事.反而地盤佬都俾呢個賤男人好修養.佢仲要好大聲驚死人地聽唔到,仲衰過d 8婆,我冇可能夠佢大聲,佢又唔肯坐過小小,咁我未唯有貼埋個窗度,返工已經好累,仲要遇到d咁賤又冇修養o既賤男人真係當黑.

• 李女氏 2015-3-16 16:25:16

男人總是色色的。

• 軒仔哥 2015-3-16 23:04:52

cwh2008 發表於 2015-3-14 04:45
    如果佢好似吴尊咁靚仔個故事可能唔會係咁,所以我醒目,女仔隔離有位我一定唔會坐,寧願企. ...

你咁樣擺明hurt她.

• 軒仔哥 2015-3-16 23:06:43

rainbowstar 發表於 2015-3-15 18:46
    坐巴士我完全唔會望個樣,所以佢靚唔靚仔唔關我事.反而地盤佬都俾呢個賤男人好修養.佢仲要好大聲驚死人地聽 ...

即刻走去第二個位坐.

• 軒仔哥 2015-3-16 23:28:14

好奇一問,張相係樓主影的?

• 天使的愛 2015-3-17 19:40:58

同人講可吾可以坐開少少,系我都嬲啦,下次你坐系我隔離我叫你吾好HI親我,你心都吾會爽

• Spy66 2015-3-23 21:58:00

如果樓主怕比人男人HI到,好難迫巴士喎

• 游泳衣 2015-6-4 02:42:28

• 游泳衣 2015-6-6 03:25:30