我的收藏
版主
申請
開區
申請

衰咗心電,心情好差

• albert5566 2015-12-5 08:38:35

plo455265 發表於 2015-12-5 00:31
    有時D野係咁... 有D人HEA著考冇心考反而PASS,反而D好想考到既就會衰緊張,心跳快.心律不整,高血壓..
    果陣考2 ...

我都係咁唸,自己好想考到,所以好大壓力,考之前個心到好快,結果衰左,仲要不明不白,自己又係香港住,次次都來來回回,但我都決定後日過去睇睇份報告,起碼心死,但真係好蝕氣好唔甘心

• 421377 2015-12-7 23:23:43

問請有邊個真係打算去申請覆檢?我听日递信

• proud11 2015-12-8 01:59:41

421377 發表於 2015-12-7 23:23
    問請有邊個真係打算去申請覆檢?我听日递信

我都想申請,但應該無咩用,再考過啦

• herrybbc1991 2015-12-8 11:48:49

基本上覆檢都係無用架啦,咁多屆加埋都無5個成功
    唔好咁上心考保安部隊,其實出面都有好多出路,呢份工好就好在穩定
    各位繼續努力,加油

• 421377 2015-12-9 13:31:33

啱啱递咗信,都知機會緲茫,博下啦,唉......灰...

• albert5566 2015-12-9 15:13:53

421377 發表於 2015-12-9 13:31
    啱啱递咗信,都知機會緲茫,博下啦,唉......灰...

想問下紅屋d職員會唔會教點寫用咩格式,同埋交去邊?

• 421377 2015-12-10 00:47:03

紅屋仔即係兵營斜巷當初交賌料個度, 格式大概:

致:...司長
    xx本人(姓名)為第二十三屆保安學員培訓課程投考人, 投考者編號(  ),因(理由).......申請體格覆檢

申請人
                                                                                                                      (簽名)

---------------------------
                                                                                                                    12月10日

附件:1.心電圖報告
           2.(其它)
    联系電話:

• 421377 2015-12-10 00:52:24

依個申請覆檢個格式係紅屋仔個警察教我寫既,因申請覆檢要公佈后15內交去,要儘快交啦各位師兄

• 421377 2015-12-16 11:44:05

最遲听日要交了...各位

• proud11 2015-12-16 20:23:46

421377 發表於 2015-12-16 11:44
    最遲听日要交了...各位

睇你好消息,我都交都趕唔到

• 1230134 2015-12-18 02:03:14

5次唔係心理就心電每次等到總成績先知衰左 每次都只係衰其中一樣

• Oscarchoi1987 2015-12-18 13:49:06

1230134 發表於 2015-12-18 02:03
    5次唔係心理就心電每次等到總成績先知衰左 每次都只係衰其中一樣

借問師兄,你係衰心理機試定面試呢?  機試有無少少水通俾細佬啊!

• 1230134 2015-12-20 18:07:45

Oscarchoi1987 發表於 2015-12-18 13:49
    借問師兄,你係衰心理機試定面試呢?  機試有無少少水通俾細佬啊!

心理唔係分開計  機試簡你自己認為係 最好唔好講大話

• xxxcyber 2015-12-21 23:01:01

心理機試其實考D乜?

• 1230134 2015-12-22 19:51:43

xxxcyber 發表於 2015-12-21 23:01
    心理機試其實考D乜?

唔係我唔想話你知 只係就咁打字好難形容  唔洗刻意準備