我的收藏
版主
申請
開區
申請
patpat0119
加入日期:2015-12-7
流動積分:40
查看 9692 回覆 9
按讚 0 按彈 0

不要轉用數碼通4g計劃

• 本人剛轉用數碼通4g, 因為貪不用簽約, 但用完先知出事, 第一網速不快, 最快見過只有17mb/s, 同埋我的用量計劃是無限的, 但每月用量超過10gb 即減速, 減到得 0.1mb/s, 我連睇澳門日報lload份張相都要成分鐘, 甘點叫無限??? 又吾係多客, 洗唔洗得10gb就減速 ? 唔通我用4g黎睇下報紙. 上下討論區? 如果係甘我不如用返3g 或 2g.......

0 0
  • kun278 2015-12-16 11:54:16

這麼慢.還真不如用3G了

• dorroy622 2016-1-1 16:08:24

好彩戈陣佢要我毀3g約再轉4g,我即跳去ctm

• ray321321 2016-2-12 20:17:09

對,千其不要轉smartone4g

• ray321321 2016-2-12 20:21:00

主動打電話黎話可以免費升4g,用左半個月變得超慢,想降返3g又5可以,當違約,想汁粒都5洗咁

• millre 2016-3-4 18:31:55

我都中招, 以為佢同3G時一樣真係無限

• kchu969 2016-3-10 10:54:52

我用無咩事,好過CXM~

• hapikmnr1 2016-7-7 04:22:40

唔洗簽約呢吓係最好!

• kenlee79 2019-3-6 15:01:13

請問各位, e家數碼通有冇好啲? 合約到期, 想轉

• bubu 2019-5-10 10:42:27

因為發射站的問題,有些地方好,有些地方不好..好頭痛.4G信號好的地方,真系好快. 但沒有4G信號的地方,H+時,就好鬼慢.