我的收藏
版主
申請
開區
申請

麗江影婚紗相

• siukiki.bb 2016-8-24 13:48:42

搞結婚真心要預早,我個朋友佢上年結婚 但係婚期前半年先開始籌備
    原本佢想去韓國影婚紗相,但因為時間上困綁左好多野 最後都係近近地過香港影左輯
    佢地打算下次結婚周年再去影過海外
    所以我地打算影麗江既一定要早!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    我岩岩見到佢地FACEBOOK PO左話佢地有参展,展位Z10 你要搵PRE-WEDDING就要快啦~

• tamtamchunyin 2016-8-25 13:30:34

我都聽人講話要快搞~但礙於我同女朋友工作都比較忙~
    但我地就未定婚期所以都比較鬆動,我地打算影左輯相先!
    見到麗江好似幾特別就想去睇下,我同女朋友夾左星期六過去行下
    Z10好好好,到時去睇睇先~

• tamtamchunyin 2016-8-26 12:26:29

哈哈!我岩岩上佢地FB見到啦,展位係Z10唔知難唔難搵呢><有無人依兩日都會去行下婚展?

• fafachris 2016-8-27 14:16:59

話說上次我去左佢地公司聽個個麗江資訊日 我都係未Join佢地公司既
    因為我份人比較煩同謹慎 我麵都覺我自己好煩 但佢地都無係甘催我要落單
    反而係比時間我去考慮 完成無壓逼感 依點令我同老公仔都覺得好舒服
    所以我琴日已經專程去婚展搵佢地決定左去落單 落左兩日><
    哈哈!佢地都已經認得我 好似當我朋友甘>____<仲有婚展優惠比我
    我幾推介佢地比大家!!!!!!!!!個人認為佢地幾NICE
    如果要搵特別少少地方影pre-wedding 可以搵佢地傾下 哈哈!
    好易搵架!勁大個雪山!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• iamleopoyi 2016-8-28 12:37:24

fei?係菲? 我上個月行婚展都好似有睇過依間
    但個上個月係我同朋友入去行未決定到 都係搜集下資料先,
    要等埋我先生去先可以再決定join邊間 因為有幾間都係考慮當中
    依間我印象都幾深刻 因為佢地態度唔錯 又唔逼我落單
    但都係考慮一下先........而家又有婚展啦? 我今個月過唔到去行
    我諗要下個月先過到去......................................

• lamchunyinnnn 2016-8-30 20:45:47

見你地講黎講去麗江好似得雪山影???無其他???甘D相出到黎米白矇矇^^
    定有其他野影下先?
    影其他地方多D色彩唔係幾好咩?(無惡意 純粹想問下 小弟我未聽過麗江 想八下)

• fafachris 2016-9-1 21:08:58

個陣佢SHOW相比我睇 D景唔只得雪山架~
    仲有藍色既湖啦,梯田甘樣樣既瀑布,有個睇相幾有FEEL既森林(好似叫杉樹?定松樹?)
    唔係好記得D名^^但D相真係唔會好白 仲幾多大自然景物 我個人就幾鍾意啦
    呃......仲有個D古式建築物影 真係好似個職員話夠多元素 輯相唔會悶

• lamchunyinnnn 2016-9-5 13:40:51

你甘講又真係好似好多野影甘喎~但影雪山咪好凍囉 D女仔著住件甘既婚紗咪凍死佢
    甘咪要貼好多暖包^^ ^^同埋我上網睇過D相 有黃色花海 又雪又花 堅唔堅

• iamleopoyi 2016-9-7 20:25:16

我岩先睇FB見到佢地有搞活動^^係講日本
    我初時都有諗過去日本,但仲動搖緊日本定麗江定韓國
    好3心兩意阿~~~~~~~~~~~~

• tamtamchunyin 2016-9-12 13:48:58

我星期日唔得閒去 所以早左一日去左搵佢地
    第一次真正上佢地公司 真係覺得個裝修幾有規模 同地方好大
    之前去睇PLAN都係係電話打去問 或者婚展去睇下問下野
    琴日上到去都幾多人下~

• tamtamchunyin 2016-9-18 14:52:35

哇哇~佢地FB話今次婚展調整價格啦!!!!
    好彩我係加價前JOIN左姐>< 唔係就要貴D去影啦 哈哈!
    突然覺得好似抵左甘心理上

• iamleopoyi 2016-9-30 11:51:45

9月個婚展我去左搵佢地傾啦~仲join左佢地
    婚展前一個月左右我地都上左去佢地門市搵佢地了解下套餐
    但個陣第一次聽仲十五十六甘,諗緊join唔join好~始終都要2萬但想消化下
    尋掂完一個月我地決定join佢地啦~
    佢地係我聽過甘多間設備最完善,佢地門市真係好大 似係一間有規模既公司
    加上同我講解套餐個女仔好好人,希望我既決定無錯啦!^^

• fafachris 2016-10-6 20:09:32

話說我上次落左兩日 之後再用左優惠價JOIN左佢地影影樓 好抵阿><
    然後我地下星期影啦,早幾日上左去試衫
    D衫多到我唔知簡咩好 拎住部ipad真係想咩都禁哂佢入去試
    但D衫真係好重我著上身用成身力撐起都覺得重 個女仔都唔知佢點拎甘多
    佢仲講笑話好似舉重甘,哈哈!
    我男友套西裝好正^____________^我好鍾意 真係男仔著左西裝 點都型小小
    佢仲有哂呔阿背心 好多色簡*___*頭暈眼花睇到 好彩佢地都比都意見我地點襯至好
    簡完影樓再簡麗江.............................好多衫簡阿,哈~

• tamtamchunyin 2016-10-9 14:41:11

聽你咁講都好似唔錯咁喎~試衫過程係開心?
    因為我有個朋友佢未join既時候 D人對佢態度超好 可以話有求必應
    但真係join左就感覺好似變左懶懶閒甘 佢同我地講完
    我地都擔心我地個間會唔會係咁樣樣 而家見有真實用家用過 總算安心小小
    話哂住係MC都唔想係HK搵得甘辛苦 原來間公司係廢既!
    又或者做左我地生意就唔L理我地

• fafachris 2016-10-14 11:48:10

甘又唔會阿抵讚~過多幾日就影相啦,好緊張阿!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!