我的收藏
版主
申請
開區
申請

麗江影婚紗相

• fafachris 2016-10-19 20:19:39

我聽日就影相啦~好緊張阿!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    香港天氣好差好差,佢地公司岩岩都打比我問我安全到左香港未
    好彩我朝早已經坐左船過去
    真係估唔到佢地都幾細心,仲提我聽日要拎咩去拍攝
    祝我聽日順順利利

• siukiki.bb 2016-10-26 11:47:33

影成點阿?好好奇點樣做動作
    化妝個D呢?影得開唔開心 一定好緊張啦
    我淨係影麗江 好緊張!仲有幾個月先影
    衫都未試 係呢佢地衫多唔多款簡?

• fafachris 2016-10-31 22:55:57

個化妝師幫我做左個造型我好鐘意 好簡單
    因為係我想簡簡單單 襯番佢地個影樓^^
    有幾朵乾花我好鐘意好鐘意:)化緊妝個陣帶佢地公司同事都黎同我打個招呼
    睇下我地準備成點,然後佢地都離開影樓
    真心要讚私隱性唔錯 真係成個影樓得我地同攝影師團隊3個人
    對於我地小影相既人黎講係幾好 始終好小話會甘正式去影相
    所以影影下都越黎越放
    我覺得我地表現得幾好哈哈!希望出黎效果會好好 真心推介佢地
    影既時候攝影師都有間中比我地睇下相機
    可能因為個景靚 我覺得唔駛做任何野已經好好,當然我個人要執瘦小小^^

• fafachris 2016-10-31 22:56:56

我好想分享比大家知~

• siukiki.bb 2016-11-14 14:23:13

等你分享下拍攝經驗 好期待去影相
    好努力做運動減肥 因為佢地話會影幾多都比番哂
    我又唔識執肥瘦之類 最好連底片都要張張靚
    到時可以狂曬哂啲相出黎^^ 甘你地睇左相未阿?

• fafachris 2016-12-1 11:50:53

近排比較忙小小~我地早兩日去左睇相啦!!
    拎左番屋企睇 因為要影埋麗江一次過簡
    真係好靚阿啲相 原色已經好靚 專業果然係專業
    佢地瘁都比左調左色既版本 而最後都買左 因為我好鍾意~~~~仲有折平左
    越來越期待麗江個轉

• fafachris 2016-12-3 12:43:52

今個星期我見佢地都有婚展阿~搵緊影相既我覺得你地可以睇下佢地
    佢地除左麗江都仲有個影樓真心靚!平平地又可以多輯相

• elsatototo 2016-12-16 11:59:22

你地有無人見到阿?佢地FB上個星期有個活動出左
    打100字就有機會去麗江影相,中左仲要係免費可以去
    我都想參加 雖然我同男朋友未去到要結婚 但影下婚紗相玩下都好喎!
    但好似就黎完個活動!!!!!!!!!!!!!我要快小小玩先得

• elsatototo 2016-12-22 20:20:50

我有玩佢地麗江十年活動阿   希望會中我啦
    你地有無人都有玩? 如果唔中我地就會join佢地4月去影,哈哈!
    中個$5000番黎都好阿.~~~~~~

• fafachris 2016-12-28 20:25:40

哈哈~我準備出發去影啦,希望你會中啦
    我早去左試衫啦,一條長拖婚紗,紅色晚裝,藍色晚裝,仲有旗袍因為我加左放景去影
    佢地好多衫簡 簡到我好辛苦,因為件件都好靚 決擇唔到
    然後我睇埋佢地bigday衫,覺得都唔錯
    但諗緊要唔要好 因為佢地啲衫呢真心靚過我朋友個間^^
    但影完相再算啦

• fafachris 2017-1-9 20:09:00

我終於影完相番到黎啦~好開心阿!
    我去個日撞正有雪落,好厚好凍但真係好興奮
    去到雪杉坪個度啲雪多到呢,靚到好似去左歐洲甘
    佢仲有D動物出現 好似鹿又好似羊
    好有聖誕感覺!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    影左兩日真心好攰 但攝影師比我睇相真係好靚好滿足
    同麗江真係好好玩 好有佢地既特色 值得去玩下
    比大家睇下;真係好靚

• siukiki.bb 2017-1-11 11:56:58

哇!好靚阿~有無多D野可以分享下?

• tamtamchunyin 2017-1-12 11:54:27

我都係12月個轉啊`旦就冇甘大雪啦
    但都好好彩上到雪山撞到雲海`!!!!!!!!!!

• fafachris 2017-1-14 19:49:02

你就好啦,可以影到雲海 我都聽攝影師講會係我影早幾日既客人有幾對都影到
    你好好彩阿!!!!!!!!!!但我都好開心我影到甘大雪^^
    攝影師化妝師同助手都好好人阿,見我凍到係甘震就即刻比褸我
    影個陣覺得自己好勇^^而家諗番起都凍死

• tamtamchunyin 2017-1-18 11:46:51

甘都好阿`影到唔同既野 麗江真係好好玩阿!
    有無著民族服個D?我覺得幾特別 但男朋友死都唔肯著
    最後我地只係著便服