我的收藏
版主
申請
開區
申請

麗江影婚紗相

• helenchen 2017-7-6 17:07:15

見到你地講我都好有興趣麗江
    但係唔係不同季節都岩去架?
    我見10月份有九寨溝婚攝都好似幾唔錯咁

• helenchen 2017-7-11 17:57:32

我上網搵過資料見佢黎緊7月14-16號會係香港展出,有無人會去?好想去睇下但係個幾日都離唔開澳門

• MarthaCheung 2017-7-13 19:33:54

我之前都睇過麗江,真係好吸引!
    不過我去個時天氣唔好,好想補影因為個景真係超靚,有無人知大概幾多月去影最靚?

• Joeymal 2017-7-25 23:41:36

打算今年12尾影麗江
    係facebook問左佢地資料
    有1日同2日package
    依傢研究緊D景

• Joeymal 2017-8-7 08:45:11

helenchen 發表於 2017-7-11 17:57
    我上網搵過資料見佢黎緊7月14-16號會係香港展出,有無人會去?好想去睇下但係個幾日都離唔開澳門 ...

今個星期香港果邊有婚紗展
    我打算過去揾佢地傾下
    睇下會場有冇優惠
    不過都好大機會join
    如果你冇時間過去
    你睇下有咩想知
    我到時順便問埋

• Joeymal 2017-10-28 00:58:52

Joeymal 發表於 2017-8-7 08:45
    今個星期香港果邊有婚紗展
    我打算過去揾佢地傾下
    睇下會場有冇優惠

收到fei既麗江指南,轉眼就快到12月影相既日子
    有冇人都係12月去影?

• angelhk623 2017-12-7 11:21:31

我最近都搵緊影結婚相d資料, 有上呢間個網到睇, 都比麗江呢個地方吸引住, 因為最近身邊唔少朋友結婚, 有兩個都會去日本影(一個去沖繩一個去大阪),有一個又話影韓國,自己都想去d特別d既地方影,我同佢地講想去麗江影,佢地都係話'下麗江都有得影嫁'咁

• Joeymal 2018-1-6 14:03:23

終於影完啦,麗江真係超靚,佢地團隊超專業影相好靚
    真係好值得推介

• helenchen 2018-1-9 10:37:45

Joeymal 發表於 2018-1-6 14:03
    終於影完啦,麗江真係超靚,佢地團隊超專業影相好靚
    真係好值得推介

妳影唔影到雪山同雲海,我之前比較過冬天定春天去,最後因為想影埋花海,所以就楝左3月尾去

• Joeymal 2018-1-14 11:04:09

helenchen 發表於 2018-1-9 10:37
    妳影唔影到雪山同雲海,我之前比較過冬天定春天去,最後因為想影埋花海,所以就楝左3月尾去 ...

我諗春天去影會有個好處係暖D,今次去有D凍,返黎前終於病左,不過睇到D相甘靚咩都返哂

• helenchen 2018-1-16 00:48:54

Joeymal 發表於 2018-1-14 11:04
    我諗春天去影會有個好處係暖D,今次去有D凍,返黎前終於病左,不過睇到D相甘靚咩都返哂 ...

你影唔影到雲海?之到有諗過冬天去有機會影雲海,佢地俾我睇過d相係雪山上面影到雲海,好震撼,仲有唔知春天有冇機會有呢?

• Joeymal 2018-1-17 08:36:40

helenchen 發表於 2018-1-16 00:48
    你影唔影到雲海?之到有諗過冬天去有機會影雲海,佢地俾我睇過d相係雪山上面影到雲海,好震撼,仲有唔知 ...

有呀,真係上到山頂就係一片雲海,我冇預到自己會甘好彩嫁
    美中不足果日未係有好多雪,只有山頂上有雪
    不過聽返之後影既新人話落完雪好多位罝都有
    我覺得雪山區好多位都好靚,雪衫枰,籃月谷都好正
    現埸睇比睇相更震撼

• helenchen 2018-1-19 23:18:02

Joeymal 發表於 2018-1-17 08:36
    有呀,真係上到山頂就係一片雲海,我冇預到自己會甘好彩嫁
    美中不足果日未係有好多雪,只有山頂上有雪
    不過 ...

藍月谷我都好鍾意,初初我以為係九寨溝,後來先知係麗江既景點,你睇左相末?唔知影完幾時有相睇呢?

• Joeymal 2018-1-21 23:59:16

helenchen 發表於 2018-1-19 23:18
    藍月谷我都好鍾意,初初我以為係九寨溝,後來先知係麗江既景點,你睇左相末?唔知影完幾時有相睇呢? ...

仲未有相睇,我係影緊果時攝影師俾我地睇
    不過已經好靚,我諗2月頭有相睇,因為佢地同事係話大概3-4星期,好期待呀

• beautybeast 2018-1-23 12:26:21

雪山真係幾吸引!平時都要去到外國好遠先影到雪山,同埋聽完你地講,上網睇左下雲海啲相,真係好靚!!!