我的收藏
版主
申請
開區
申請
evita_leong
加入日期:2008-11-25
流動積分:2594
查看 107173 回覆 1401
按讚 0 按彈 0

[出售] 澳門化妝師、摩登大妗、靚靚MC ~~~Evita~~~ ^^

大家好

我叫Evita, 系一名澳門的化妝師、摩登大妗、靚靚 MC

專門承接新娘妝、姊妹妝或去ball前既化妝

如果各位姊妹想化妝, 可以找我 ^-^

由於我想令各位姐妹既妝容更加靚, 選用化妝品已大多為Make up forever, Amani, kate, skinfood, dior, m.a.c , L'Oreal , Maybelline, M.J...

如化妝地點不在澳門,新娘子需包來回交通費及額外加收mop1000.00服務費!
    如在路環或仔只需包來回交通費即可,不需額外收費!

化妝服務不設最低消費,只要時間許可或配合到,多少都會承接

各位姊妹如果想查詢或預約試妝,可隨時打俾我,無任歡迎 ^-^

tel: 66997433 (Evita  or 梁小姐)

0 0
  • phoebe 2009-1-22 11:22:02

甘有無作品照片呀>?

• evita_leong 2009-1-23 09:42:57

唔好意思, 由於每次出妝都好趕, 唔記得影.....
    所以暫時無相影....
    但我2月會有3個job, 到時一定影俾你地睇.....
    如果你地要搵我化妝, 都可以先試妝.....

• phoebe 2009-1-23 15:41:44

原帖由 evita_leong 於 2009-1-23 09:42 發表
    唔好意思, 由於每次出妝都好趕, 唔記得影.....
    所以暫時無相影....
    但我2月會有3個job, 到時一定影俾你地睇.....
    如果你地要搵我化妝, 都可以先試妝.....

2/21和9/26有沒期?

• evita_leong 2009-2-4 15:53:08

2/21已俾人book左
    而9.26暫時仲未有人book
    你系未想book, 系可以打我手提booking.....
    66997433 梁小姐或 evita

• evita_leong 2009-2-23 10:49:42

多謝Phoebe....
    你既預約... 9.26見.....:shine:

• Makimai 2009-2-23 12:15:48

你好, 唔知依傢有無相睇呢?

• evita_leong 2009-2-23 14:36:20

各位姐妹....好抱歉,,,,,
    我2/21日出妝時已自備相機影相.....
    但影出黎效果都唔得,,,唔知系我技術定系部傻瓜機問題....
    一系就光得濟, 一系就暗得濟, 成舊野咁睇唔到
    所以都系無相睇...
    唯有出一招...希望可以招攬下生意,,,,
    就系依家本人可以免費幫各位姐妹試妝....
    如果唔滿意就唔收錢....用黎做宣傳.....
    有興趣可以打俾我預約....66997433 Evita or 梁小姐

• pingu0714 2009-2-24 00:33:11

請問3月6日晚得唔得閒呢...另外3月21&22日又得唔得呢..
    幾時可以試妝..咩地方試呢

• evita_leong 2009-2-24 09:20:44

你所講既日子都有期.....
    地點系上門(去你屋企或酒店...酒樓)....就你方便
    至於時間要電話聯絡再協商.... ^o^
    謝謝你既查詢... ^^

• evita_leong 2009-2-27 10:54:32

多謝各位好姐妹既查詢....
    希望有機會合作啦

• bb.l 2009-2-27 15:35:24

有冇限定要有幾多人~~你先會來做架??

• sunnyfatcake 2009-2-28 10:33:35

請問3/23得唔得呢???
    幾時可以試妝,咩地方試呢??

• denise0503 2009-3-1 21:12:20

HIHI....
    2009年10月4有冇期呀...
    如果試妝,,,又幾時得閒呀你.....
    如果有6~7個姊妹又點計呀..
    你會唔會有多個人黎幫手呢.....
    請覆e-mail....
    inmam_ho@hotmail.com
    thx~~~~

• DVD-R 2009-3-1 21:58:59

11月18日有冇期,我都想試妝呀,夜晚有冇得試?包唔包埋頭飾架?