我的收藏
版主
申請
開區
申請

[出售] 澳門化妝師、摩登大妗、靚靚MC ~~~Evita~~~ ^^

• evita_leong 2009-3-9 16:19:04

原帖由 豬炮 於 2009-3-8 16:44 發表

唔好意思, 不用了
    thx

唔緊要啦....希望下次有機會合作啦

• evita_leong 2009-3-9 16:24:39

原帖由 evita_leong 於 2009-1-21 15:59 發表
    大家好

我叫Evita, 系一名化妝師!

專門承接新娘妝、姊妹妝或去ball前既化妝

如果各位姊妹想化妝, 可以找我 ^-^

收費大概如下(以下價目用mop折算):

淨化妝:           每位100.00
    淨set頭:          每位100 ...

咁多位姐妹....唔好意思呀.....
    有好多姐妹打黎查詢....
    可能我系呢度講漏左.....依家想補充少少...
    我系澳門居民..有澳門身份證......大家不用擔心我的證件問題....
    謝謝查詢

• evita_leong 2009-3-12 12:20:15

回覆 #32 evita_leong 的帖子

各位姐妹....
    小妹依家進行緊免費試妝服務....
    有興趣既姐妹隨時打俾我預約啦...

• evita_leong 2009-3-16 09:16:08

原帖由 evita_leong 於 2009-3-12 12:20 發表
    各位姐妹....
    小妹依家進行緊免費試妝服務....
    有興趣既姐妹隨時打俾我預約啦...

唔好意思...各位姐妹....
    可能本人講得唔系咁清楚....
    令各位姐妹有所誤會....
    呢個免費試妝服務只限新娘試妝...
    敬請各位姐妹體諒....

• evita_leong 2009-3-18 09:24:13

多謝各位準新娘子既預約....
    期待能與你們合作:shine:

• JJ3377 2009-3-18 13:18:18

本人想3月21日,下午2:30, 只是化妝&set頭,有冇時間呢 ?有無近期作品可以睇睇?thanks

• evita_leong 2009-3-18 15:00:46

原帖由 JJ3377 於 2009-3-18 13:18 發表
    本人想3月21日,下午2:30, 只是化妝&set頭,有冇時間呢 ?有無近期作品可以睇睇?thanks

已經 PM你啦,,,

• ccpig18 2009-3-18 17:34:10

回覆 #37 evita_leong 的帖子

有無近期既作品可以PM埋我家~~THANKS~~

• evita_leong 2009-3-18 23:50:10

原帖由 ccpig18 於 2009-3-18 17:34 發表
    有無近期既作品可以PM埋我家~~THANKS~~

唔好意思呀....
    我就系因為無影到相...
    所以無相睇....至會推出免費試妝既服務當宣傳....
    所以各位姐妹可以隨時打電話俾我預約試妝
    66997433 梁小姐 or evita

等你地個電話啦....
    當然我會盡快影靚我d作品擺上網....
    希望你地多多支持啦

• new112009 2009-3-19 01:12:52

咩到3月咁旺的日子都有咁多人未 book ?

• evita_leong 2009-3-19 09:37:44

原帖由 new112009 於 2009-3-19 01:12 發表

唔好意思....我唔系好明你既意思....
    可否清楚講明白一點點....

• ahbibi 2009-3-19 12:23:26

原帖由 evita_leong 於 2009-1-21 15:59 發表
    大家好

我叫Evita, 系一名澳門的化妝師!

專門承接新娘妝、姊妹妝或去ball前既化妝

如果各位姊妹想化妝, 可以找我 ^-^

收費大概如下(以下價目用mop計算):

淨化妝:           每位100.00
    淨set頭:           ...

我想問你係邊度學完?
    有冇証書..同埋你用既化妝品係牌子野定咩?
    可否講明多少少資料~

• evita_leong 2009-3-20 10:06:18

原帖由 ahbibi 於 2009-3-19 12:23 發表

我想問你係邊度學完?
    有冇証書..同埋你用既化妝品係牌子野定咩?
    可否講明多少少資料~

原來各位姐妹咁想了解小妹....

我系澳門學完...但無証書...
    因為我系跟一位化妝師做學徒....
    依家覺得有能力可以獨當一面....
    所以自己出黎接JOB...
    之前都系跟師父一齊接JOB...
    至於我師父系一位已有15年化妝經驗既化妝師....
    但不方便透露佢既名.....希望各位姐妹見諒....

至於如果各位姐妹覺得我無證書而唔相信我既能力...
    可以隨時打俾我免費試妝....
    一試便知得唔得.....
    歡迎預約及查詢....66997433 梁小姐 OR  EVITA ^O^

至於我用既產品....雖然唔系牌子貨...但全都系澳門買....
    各位姐妹可以放心.... ^-^

• evita_leong 2009-3-20 10:25:32

原帖由 new112009 於 2009-3-19 01:12 發表

唔好意思....你呢句說話...因為我睇唔明
    所以我俾幾位朋友睇過....希望你唔好介意.....

因為我都想了解下....

我D朋友睇完.....佢地覺得你系未......覺我好似系度搵D朋友做媒博宣傳....

如果系...我想系度解釋番....

希望各位姐妹唔好誤會....:s031:

D姐妹搵我化姐妹妝....好多都系個人形式....

唔系新娘請黎幫D姐妹.....佢地系自己去宴會前而想請我化妝....

咁未會臨到去飲至發帖問囉....
    因為我如果時間許可......一個人都會承接化妝服務....

而有好幾位系新娘子...佢地見我推出免費試妝...所以就搵我試妝....

所有系呢張帖既用戶...我都系唔識....

如有任何疑問可隨時打俾我查詢.....66997433 梁小姐 OR EVITA
    或再發帖問清楚啦,

• evita_leong 2009-3-22 15:06:38