我的收藏
版主
申請
開區
申請

[出售] 澳門化妝師、摩登大妗、靚靚MC ~~~Evita~~~ ^^

• bilygun 2009-4-2 18:03:54

原帖由 evita_leong 於 2009-1-21 15:59 發表
    大家好

我叫Evita, 系一名澳門的化妝師!

專門承接新娘妝、姊妹妝或去ball前既化妝

如果各位姊妹想化妝, 可以找我 ^-^

收費大概如下(以下價目用mop計算):

淨化妝:           每位100.00
    淨set頭:           ...

你好呀, 我想要d 作品睇睇, 可以嗎
    請pm 我

• 太空人 2009-4-2 18:28:02

原帖由 evita_leong 於 2009-1-21 15:59 發表
    大家好

我叫Evita, 系一名澳門的化妝師!

專門承接新娘妝、姊妹妝或去ball前既化妝

如果各位姊妹想化妝, 可以找我 ^-^

收費大概如下(以下價目用mop計算):

淨化妝:           每位100.00
    淨set頭:           ...

可否e -mail d 新娘化妝造型俾我  apple_ung@yahoo.com.hk

• 香口膠 2009-4-2 21:02:24

我既婚期係5月9日呀, 但現在仲搵緊幫姐妹同媽咪化粧既化粧師...大概人數8-10位到啦, 但我想知你哥日有冇期, 同埋係咪試粧免費架??仲有有冇一些相片可以參考下先呀??因我d姐妹哥日都想靚靚呀....
    我個e-mail 係 pufi_fan@yahoo.com.hk  
    謝謝唷!!!

• 香口膠 2009-4-2 22:28:31

我已經收到你既電話拿, 唔該你既答覆..謝謝!!!
    其實收左線先唸起問漏一個問題, 我要提前幾多日就要覆你架??
    因我要問下我d姐妺意見先覆到你....

• evita_leong 2009-4-2 23:27:16

原帖由 香口膠 於 2009-4-2 22:28 發表
    我已經收到你既電話拿, 唔該你既答覆..謝謝!!!
    其實收左線先唸起問漏一個問題, 我要提前幾多日就要覆你架??
    因我要問下我d姐妺意見先覆到你....

無規定幾多日...
    但盡早...因為如果你唔落實,,,,到時我俾左期人地....
    你就要重新搵過化妝師啦...

• evita_leong 2009-4-2 23:33:15

原帖由 ccpig18 於 2009-3-30 15:16 發表
    可否pm 埋我全日新娘化妝set頭和姊妹化妝set 頭既價錢,以及sample相呀

唔好意思呀...咁遲至覆你....
    已經pm左你啦...請查收啦

• evita_leong 2009-4-2 23:37:33

回覆 #61 bilygun 的帖子

已經pm左你啦

• evita_leong 2009-4-2 23:43:40

回覆 #62 太空人 的帖子

你好!!
    已經pm左你啦....請查收啦

• evita_leong 2009-4-2 23:48:06

原帖由 iverson_3 於 2009-3-30 20:28 發表
    吾該我想試妝..可吾可以PM我呀....

已經 pm左你啦...
    請查收啦

• evita_leong 2009-4-2 23:50:37

原帖由 WA-WA 於 2009-4-2 10:15 發表
    你好…
    請問你今年10月4日有期嗎﹖
    我想搵你化全日新娘妝架…
    若有,什麼時候可以試妝﹖

暫時都有,,,,
    你可以隨時打俾我預約時間....
    66997433 梁小姐 or evita

• evita_leong 2009-4-2 23:55:48

原帖由 Bubblebee 於 2009-4-2 10:28 發表
    可否pm埋我全日新娘妝的價錢...thanks!

已pm你啦...請查收啦

• evita_leong 2009-4-3 23:30:39

多謝各位姐妹及準新娘子既支持....
    你地bd個日..小妹一定會盡力做到最好的....

• mars_ieong 2009-4-6 22:21:23

我都想知你個價錢,新娘裝及姊妹妝
    可唔可以sendD作品俾我睇下
    mars_ieong@yahoo.com.hk

• evita_leong 2009-4-6 23:09:56

回覆 #73 mars_ieong 的帖子

已 mail 左你啦, 請查收啦

• evita_leong 2009-4-8 09:23:40

唔好意思呀....各位姐妹....
    我昨日漏左部電話系我男友度....
    令到有幾位姐妹搵我唔到....
    好抱歉...
    以後會盡量避免發生....
    各位姐妹如想再查詢或預約可打我手提....
    66997433 梁小姐 or evita